Missatges que s’autodestruiran a Whatsapp

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda
Aquesta nova funcionalitat de Whatsapp pot ser ideal per ordenar els grups de conversa. Imatge de Marco Verch. Llicència d'ús CC BY 2.0 Font: Imatge de Marco Verch. Llicència d'ús CC BY 2.0
Aquesta nova funcionalitat de Whatsapp pot ser ideal per ordenar els grups de conversa. Imatge de Marco Verch. Llicència d'ús CC BY 2.0
Actualment aquesta funció només està disponible a la versió de prova. Imatge de Microsiervos. Llicència d'ús CC BY 2.0 Font: Microsiervos. Llicència d'ús CC BY 2.0
Actualment aquesta funció només està disponible a la versió de prova. Imatge de Microsiervos. Llicència d'ús CC BY 2.0

Missatges que s’autodestruiran a Whatsapp

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic - Informàtic

Resum: 

Whatsapp està provant una opció per enviar missatges que s’autodestrueixen en cert límit de temps. Aquesta opció només està disponible en la versió de prova de l’aplicació.

L’eina de missatgeria instantània Whatsapp està provant una nova funcionalitat on les persones podran enviar missatges a grups de conversa, i aquests s’autodestruiran. Segons ha informat el portal WABetaInfo, el passat 1 d’octubre, Whatsapp ha publicat una versió de prova a Google Play Beta Program.

En aquesta versió de prova, la 2.19.275, surt l’opció ‘Disappearing Messages’ a la configuració de cada grup de Whatsapp. Si es clica sobre aquesta opció, us sortirà l’interval de temps en què desapareixeran els missatges. Actualment només hi ha dues opcions: 5 segons i 1 hora. Possiblement en un futur hi hagi més opcions de temps.

Un cop activada l’opció de fer desaparèixer els missatges i la configuració de l’interval de temps, tots els missatges del grup seran esborrats en el temps indicat. El mateix portal WABetaInfo indica que aquesta opció, en un futur, segurament estarà disponible en els xats privats entre usuaris i usuàries.

Actualment aquesta opció només està en fase de prova. Per provar aquesta opció heu d’instal·lar-vos la versió de prova a partir d’aquest enllaç. Tingueu en compte que la versió de proves és inestable i pot provocar certs errors.

Afegeix un comentari nou