Natron, alternativa programari lliure a After Effects

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Funcionament de Natron
Natron funciona sota diverses plataformes.
Mitjançant Natron podreu realitzar diverses feines de post-producció.
Mitjançant Natron podreu fer diverses feines de postproducció de vídeo, com efectes.

Natron, alternativa programari lliure a After Effects

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Colectic - Informàtic

Resum: 

Natron és un programa de post-producció de vídeo amb llicència de programari lliure. Natron no necessita un sistema molt potent per funcionar correctament.

Natron és un programa de post-edició de vídeo, de programari lliure i disponible per sistemes Windows, Mac i GNU/Linux. Natron és una eina molt especialitzada que permet crear efectes visuals, introduccions, postproducció i gràfics. Tot això, ho podreu fer amb un ordinador que tingui un processador x86 de 64 bits o 32 bits, amb un mínim de 3GB de RAM i una targeta gràfica que pugui treballar amb OpenGL 1,5+. Aquests requeriments, no són excessius.

Una de les característiques de Natron, és la possibilitat de treballar en temps real. Moltes aplicacions d'aquest tipus necessiten renderitzar primer el projecte per poder-lo visualitzar. Amb Natron no. Natron treballa tots els canvis directament i no necessita la renderització. Això ajuda a estalviar-te algunes hores d'espera.

Natron és un programa modular, el que significa que se li poden afegir mòduls o extensions ja programats per a millorar-lo. Mitjançant aquestes extensions, els usuaris i usuàries, podran utilitzar múltiples efectes directament als seus vídeos. Qualsevol persona amb coneixements, pot programar un mòdul i presentar-lo a la comunitat de Natron.

Afegeix un comentari nou