Novetats de Wordpress 5.0

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Colectic
Tema Wordpress Twenty Nineteen Font: Wordpress
El Twenty Nine Teen és el tema oficial de Wordpress i el primer tema oficial de Wordpress amb constructor Visual.
Logotip de Wordpress. Font: Associació per a Joves TEB
Wordpress és un gestor de continguts de programari lliure i una de les eines més utilitzades per les entitats per fer les seves pàgines webs.

Novetats de Wordpress 5.0

Autor/a: 
Colectic
Colectic - Informàtic

Resum: 

Wordpress ha publicat la seva nova versió amb moltes novetats. El constructor visual permet crear pagines i entrades amb un disseny espectacular.

El passat mes de desembre Wordpress publicava la seva nova versió, la 5.0. Aquesta nova versió té el sobrenom de «Bebo» en honor al músic cubà Bebo Valdés. Wordpress és un dels gestors de continguts de programari lliure més utilitzats per les entitats, associacions i fundacions de tot el món.

La nova versió 5.0 ofereix aquestes novetats:

  • Editor de blocs: Wordpress no ha tardat en treure el seu propi constructor visual. Aquest constructor visual s’anomena Guttenberg i ve per defecte a la instal·lació de Wordpress. A cada pàgina i entrada nova que afegiu al vostre lloc web, podreu editar amb Guttenberg o sense. Els constructors de blocs permeten afegir diferents blocs amb diferents continguts a la estructura de la pàgina o de la entrada, permetent una construcció visual molt senzilla i ràpida.
  • Tema Twenty Nineteen. A cada nova versió de Wordpress, el gestor de continguts ens ofereix un nou tema oficial, en aquest cas el Twenty Nineteen. Twenty Nineteen s’adapta perfectament al nou editor visual, el Guttenberg. Mitjançant això es pot configurar la pàgina d’una manera molt visual i senzilla.
  • Dreceres de teclat: Wordpress ha incorporat una llista enorme de dreceres de teclat, que gairebé us estalviarà d’utilitzar el ratolí. Mitjançant aquesta drecera de teclats, anireu molt més ràpids a l’hora de construir llocs web. Per activar la drecera heu de teclejar Shift+Tab.

Wordpress és un dels gestors de continguts més utilitzats a Internet. Mitjançant Wordpress podreu crear i gestionar llocs web amb molta facilitat.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou