Rep al teu correu les convocatòries de subvencions!

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Rep al teu correu les convocatòries de subvencions!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

El Cercador d'Informació i Documentació Oficial de la Diputació de Barcelona ha renovat el seu web. Una de les millores és la creació d'alertes per les subvencions, premis i licitacions de serveis.

Una de les eines que utilitzen moltes entitats, és el Cercador d'Informació i Documentació Oficial de la Diputació de Barcelona. Conegut familiarment com a CIDO, el seu acrònim, aquesta web ha estat renovada i ha millorat notablement la seva usabilitat i navegació. Una de les característiques més interessants per les entitats, és el cercador de subvencions, premis i licitacions de serveis.

Mitjançant aquest cercador, les entitats poden trobar les convocatòries actives referents a l'administració pública de Catalunya, tan a nivell municipal, comarcal o de país. Com a millora, s'ha arreglat la usabilitat a l'hora de crear alertes per rebre per correu electrònic la informació que l'entitat desitja.

Per a rebre al correu electrònic aquestes alertes, s'ha de fer el següent:

  1. Primer entrar a la web del CIDO.
  2. A la part dreta, trobareu la icona del menú d'usuari. Cliqueu allà i entreu a «Registre».
  3. Ompliu el formulari de registre. Un cop omplert, ja tindreu usuari per crear les alertes.
  4. Cliqueu a «Subvencions». Ho trobareu al menú de navegació de l'esquerra.
  5. A la caixa del cercador, escriviu la temàtica de la vostra consulta. Per exemple, «teatre».
  6. CIDO us mostrarà les subvencions i ajudes que hi ha sobre aquesta temàtica.
  7. Sota de la caixa de text on heu escrita la temàtica de la vostra consulta, a la dreta, trobareu un botó anomenat «Guarda». Cliqueu-lo.
  8. Us sortirà una finestra emergent amb el formulari d'autentificació.
  9. Autentifiqueu-vos. La finestra emergent us dirà que anomeneu l'alerta que esteu creant. Poseu-li el nom que vulgueu i cliqueu a la casella «Rebre notificacions per correu electrònic».

Des d'aquest moment, cada vegada que surti una subvenció sobre la temàtica que hagueu guardat, rebreu un avís al vostre correu electrònic. Si voleu donar de baixa aquesta alerta, només heu d'anar al vostre menú d'usuari, la icona d'usuari que hi ha a la dreta, clicar-la i clicar a «El meu CIDO». Us sortirà totes les alertes que heu guardat. Clicant al botó «Elimina», eliminareu les alertes que en el seu dia vau crear.

Afegeix un comentari nou