Softcatala presenta una prova de traductor basat en tecnologia de xarxes neuronals

Colectic
Autor/a: 
Xavi Aranda
Les eines de traducció neuronal ofereixen moltes més possibilitats. Damien Walmsley. Llicència de CC BY-NC 2.0 Font: Damien Walmsley. Llicència de CC BY-NC 2.0
Les eines de traducció neuronal ofereixen moltes més possibilitats. Damien Walmsley. Llicència de CC BY-NC 2.0
Les eines de traducció neuronal poden traduir textos molt llargs. Jeffrey Zeldman CC BY-NC-ND 2.0 Font: Jeffrey Zeldman CC BY-NC-ND 2.0
Les eines de traducció neuronal poden traduir textos molt llargs. Jeffrey Zeldman CC BY-NC-ND 2.0

Softcatala presenta una prova de traductor basat en tecnologia de xarxes neuronals

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic

Resum: 

L’eina està en fase de proves i necessita ser avaluada per molta gent. Les novetats del traductor són la gran qualitat de les traduccions.

Softcatala va publicar el dimarts 11 d’agost, una publicació a la seva pàgina web, on anunciaven un nou traductor automàtica anglès - català i català – anglès, però basat en tecnologia de xarxes neuronals. Aquest nou traductor està en fase de proves durants uns mesos. L’objectiu és que les persones el provin i deixin comentaris per tal de poder-lo millorar.

El nou traductor, presenta dos grans novetats. Una novetat, és la millor qualitat de traduccions amb diferents textos. L’altre novetat, és la possibilitat de traduir fitxers grans, que després es poden enviar a través de correu electrònic.

Actualment existeixen sistemes de traducció en línia que utilitzen tecnologies neuronals. El problema, eś que la gran majoria d’aquestes eines, són de pagament. Softcatalà publica la fase de proves d’aquest traductor, de manera gratuïta, i el posa a disposició pública. L’objectiu és que tothom pugui utilitzar l’eina, de manera lliure.

Podeu fer servir el traductor neuronal a través d’aquest enllaç. En la pàgina també veureu que podreu enviar traduccions, en fitxers txt. Aquestes traduccions seran realitzades mitjançant el traductor i seràn retornades al remitent.

Afegeix un comentari nou