Soc un Mac... i amago un secret molt desagradable

 Font:
Font:

Soc un Mac... i amago un secret molt desagradable

Resum: 

T'has preguntat mai què hi ha darrera del procés de fabricació dels nostres ordinadors? La ONG nordamericana Enough Project ha elaborat un vídeo en el que s'explica d'on surten els materials amb els quals es fabriquen els nostres ordinadors.

Inspirant-se en la coneguda campanya viral realitzada per Apple, en la que es veia a dos personatges representant a un Pc i a un Mac, aquesta ONG ha publicat a youtube una rèplica d'aquest vídeo. En aquest vídeo veiem com els dos personatges expliquen que entre els components dels ordinadors i aparells electrònics actuals hi ha alguns materials minerals extrets en països en conflicte obert.

Aquest clip denuncia que molts d’aquests materials mortífers provenen de la República Democràtica del Congo, i perpetua un conflicte bèl·lic que pateix, especialment, la població civil.

Perquè el vídeo es difongui de manera viral per internet, Enough Project l’ha penjat al seu canal de YouTube, on es pot visualitzar o copiar-ne l’adreça per reenviar-lo o incrustar-lo en webs i blocs.

Comentaris

Enougt Project?? Collons amb l'anglès...

Cert! Perdoneu l'error, ja està arreglat ;)

Afegeix un comentari nou