Et vas perdre el webinar de formularis i LOPD? El pots veure quan i on et vagi millor!

Associació per a Joves TEB - Informàtic
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Et vas perdre el webinar de formularis i LOPD? El pots veure quan i on et vagi millor!

Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

El passat 3 de novembre es va emetre la primera conferència del cicle de webinars de xarxanet.org. Les properes cites són l'1 de desembre amb Jaume Albaigès, i el 12 de gener de 2017 amb Francesc Bassas, totes dues sobre eines de gestió.

L'avantatge de seguir els webinars de xarxanet.org en directe és que pots interactuar amb els/les ponents i fer preguntes que respondran en el moment. Tot i així, si no et van bé la data i l'hora, no pateixis, després queden publicats com un vídeo i els pots visualitzar quan et vagi millor.

El passat 3 de novembre va tenir lloc el webinar sobre formularis d'inscripció i la Llei Orgànica Protecció de Dades Caràcter Personal. Ha anat a càrrec de Martina Mayrhofer, El Teb - Servei d'assessorament informàtic, i Montse Agudo, responsable del departament jurídic de Suport Associatiu - Servei d'assessorament jurídic. En acabar, havia tingut 90 visualitzacions de 55 visitants únics.

Si te l'has perdut o el vols repassar el pots visualitzar aquí:

Aquesta conferència online forma part del cicle de webinars sobre tecnologia de xarxanet.org. Les properes cites són:

  • Eines de gestió per a entitats I. Sinergia CRM. A càrrec de Jaume Albaigès (@jaume_albaiges), consultor TIC per a entitats. Dijous 1 de desembre, a les 11.00 h.
  • Eines de gestió per a entitats II. Civi CRM. A càrrec de Francesc Bassas (@francescbassas), desenvolupador i consultor web. Dijous 12 de gener, a les 11.00 h.

Cada webinar tindrà una durada d'una hora aproximadament. Al final de cada exposició, les entitats participants podran formular preguntes que seran contestades al moment. Durant el webinar, també es presentaran els diferents serveis d'assessorament per entitats de Xarxanet.

Comentaris

Voldria inscriure'm a la conferència On line

Bona tarda Maria Jesús,

En aquest enllaç http://xarxanet.org/webinars trobaràs els propers webinars que tindran lloc el desembre del 2016 i el gener del 2017. Clicant en aquell que t'interessi accediràs al formulari d'inscripció.

Salutacions

Equip de xarxanet.org

Afegeix un comentari nou