Transforma el Gmail en una eina d'organització per la teva entitat!

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Transforma el Gmail en una eina d'organització per la teva entitat!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

Streak és una extensió per Gmail que transforma l'eina de correu electrònic de Google en una potent eina d'organització. Moltes de les funcionalitats de Streak tenen característiques de CRM.

El correu electrònic, és una de les formes de comunicar-se i de gestionar més utilitzades en el món associatiu. Però moltes vegades les entitats necessiten quelcom més per organitzar-se. Quan les entitats busquen una eina per aquest fi, obvien que Gmail, en sí, pot arribar a convertir-se en una eina per a la gestió d'una entitat.

Per a fer-ho, però, es necessita Streak. Streak és un complement que s'instal·la al navegador Chrome i què des d'allà, us demanarà accedir al vostre Gmail. Un cop hi accediu, Streak s'afegirà dins les funcionalitats mateixes del Gmail.

Mitjançant aquesta eina podreu fer el següent:

  • Programar enviament de correus electrònics: mitjançant aquesta opció, podreu programar l'enviament de correus electrònics, a l'hora que vulgueu.
  • Agrupar els correus electrònics mitjançant canonades: mitjançant les canonades podreu agrupar diferents correus segons les vostres necessitats. Així per exemple, podreu agrupar els correus que us envien d'una subvenció, i tenir clar en quin moment us l'han concedit.
  • Utilitzar plantilles automatitzades per correus: molts dels correus electrònics que escriviu, són repetits. Per tant utilitzant una plantilla de correu, us estalviareu molt de temps redactant missatges.
  • Fer seguiment dels vostres correus: mitjançant aquesta opció podreu saber si el destinatari dels vostres correus, han llegit els missatges o no.

La utilitat principal de l'eina, són les canonades. Tal i com hem comentat, les canonades serveixen per crear carpetes i agrupar els correus electrònics. Per defecte, Streak té aquests tipus de canonades:

  • Ventes: en el cas que veneu marxandatge mitjançant el correu electrònic, podreu agrupar totes les comunicacions.
  • Personal: tot i que està pensat per contractar personal, podeu utilitzar-la per gestionar voluntariat.
  • Donatius: aquesta forma d'organització, serveix per gestionar les comunicacions referents a les donacions que podeu rebre.
  • Desenvolupament de producte: forma d'organització que podreu utilitzar per la gestió d'un projecte.
  • Etiquetatge de problemes: mitjançant aquesta organització podreu ordenar totes les comunicacions referents a les tasques i problemes que us poden anar sorgint al llarg d'un projecte.
  • "Journalism": en cas que tingueu un blog i teniu una bona planificació de continguts, podeu anar ordenant les idees que teniu en aquest apartat.

A part d'aquestes canonades, vosaltres també podreu crear-ne de noves, al vostre gust i segons les vostres necessitats. Moltes de les funcionalitats que ofereix Streak, estan pensades dins el paradigma de les aplicacions CRM (Custom Relationship Management). Streak, també té versió per a dispositius iOS.

Afegeix un comentari nou