Troba la teva associació de veïns i veïnes amb Veinapp

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Colectic
Els resultats de Veinapp es mostren ordenats  Font: Veinapp
Veinapp et mostra els resultats totalment ordenats.
Els resultats de Veinapp es mostren ordenats  Font: Veinapp
Cada fitxa de veinapp mostra la pàgina web i el telèfon de cada associació de veïns i veïnes.

Troba la teva associació de veïns i veïnes amb Veinapp

Autor/a: 
Xavi Aranda - Colectic
Colectic - Informàtic

Resum: 

Aquesta aplicació pot ajudar a les persones a trobar les seves associacions de veïns i veïnes més properes. Les associacions de veïns i veïnes són una molt bona entrada al món associatiu.

La Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya va presentar el passat 4 de desembre. l’aplicació Veinapp. Aquesta aplicació permet localitzar les associacions de veïns i veïnes més properes que hi han al vostre voltant. També permet localitzar els locals de les federacions de veïns i veïnes, en cas que la població en tingui.

El seu funcionament és molt senzill. Veinapp és una pàgina web que serveix d’aplicació. Mitjançant el seu cercador, podeu especificar un punt central de localització. Indicant la direcció des d’on voleu començar a cercar, podreu localitzar totes les associacions de veïns i veïnes, més properes a aquest punt. El cercador disposa d’un filtre de diferents quilometratges, on podreu anar seleccionant el que més us interessi.

El mapa de l’aplicació us mostrarà, mitjançant icones, on hi han les associacions de veïns i veïnes més properes. Cada punt disposa d’una fitxa amb un número de telèfon, pàgina web i correu electrònic.

Podeu fer servir Veinapp aquí.

Afegeix un comentari nou