8 eines per millorar les vostres fotos d’Instagram

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Colectic
Instagram té una característica principal i única, el contingut visual. Imatge de Jens karlsson. Llicència d'ús CC BY 2.0 Font: Jens karlsson. Llicència d'ús CC BY 2.0
Instagram té una característica principal i única, el contingut visual. Imatge de Jens karlsson. Llicència d'ús CC BY 2.0
Els filtres d'Instagram són unes de les eines més utilitzades per les persones usuàries d'aquesta xarxa social. Imatge de Carlos Ebert. Llicència d'ús CC BY 2.0 Font: Carlos Ebert. Llicència d'ús CC BY 2.0
Els filtres d'Instagram són unes de les eines més utilitzades per les persones usuàries d'aquesta xarxa social. Imatge de Carlos Ebert. Llicència d'ús CC BY 2.0

8 eines per millorar les vostres fotos d’Instagram

Colectic - Informàtic
Resum: 

Instagram s’ha convertit en una de les xarxes socials més utilitzades. La gran quantitat de funcionalitats i eines complementàries la fan, gairebé, una xarxa perfecte.

Instagram s’ha convertit en una de les xarxes socials més utilitzades. A part de poder publicar fotografies i vídeos, és una eina molt completaque permet comunicar-se amb moltes persones. Incorpora, també, diverses funcionalitats per publicar contingut efímer, que encara la fan convertir en més perfecte.

Però tot i incorporar moltes noves funcionalitats, Instagram s’ha mantingut fidel al seu origen: publicar fotografies i vídeos. Tant és si és al perfil o les històries, sempre s’ha de publicar alguna fotografia o vídeo. Aquest és la seva característica diferencial d’altres xarxes socials com Twitter i Facebook, les quals sí que podeu publicar contingut sense cap imatge o vídeo.

Instagram ha anat incorporant moltes noves funcionalitats per ajudar a millorar les fotografies i els vídeos. Filtres, etiquetes, música, en són un bon exemple. Però per tal de millorar aquest contingut visual, hi ha moltes eines que les podeu compaginar perfectament amb Instagram.

A continuació us fem una llista de 8 eines que podeu utilitzar per millorar el vostre contingut d’Instagram.

VSCO

VSCO és una de les aplicacions més utilitzades per la comunitat d’Instagram. Només falta que seguiu l’etiqueta #vscocam i veureu quantes fotografies han publicat les persones usuàries d’aquesta eina. VSCO és una aplicació per editar fotografies. Incorpora eines molt funcionals i una gran quantitat de filtres.

VSCO: How to Manage Presets from VSCO on Vimeo.

VSCO és una aplicació gratuïta que té versió iOS i Android. Molts filtres són de pagament.

Afterlight

És una aplicació que permet editar imatges amb uns resultats molt professionals. Disposa d’una interfície molt intuïtiva i fàcil d’utilitzar. Incorpora 15 eines d’ajustament, 59 filtres, 66 textures, eines per escalar i transformar i 77 marcs per incorporar en les vostres fotografies. Una de les seves eines més genials, és la possibilitat de controlar la intensitat del flaix de la càmera.

Afterlight és una aplicació gratuïta que té versió iOS i Android.

Photoshop Express

És la versió per dispositiu mòbil de l’eina popular d’Adobe per retocar fotografies. És una eina molt més simple que la versió per ordinador. Incorpora funcions automàtiques, collages i serveis extres com adhesius o estils de texts. Incorpora edicions intel·ligents i una funció per enviar automàticament la fotografia a la versió ordinador de Photoshop.

Photoshop Express és gratuïta i té versió per iOS i Android.

Snapseed

Desenvolupada per Google. És un editor de fotos molt professional que disposa d’eines molt concretes. Entre les seves característiques principals: 29 eines i filtres com llevataques, pinzell, estructura, color i perspectiva. Disposa de molts filtres selectius i el seu retoc es pot utilitzar amb un control molt detallat i precís.

Snapseed és gratuïta i té versió per iOS i Android

Pixlr

És una aplicació per dispositiu mòbil que també la podreu utilitzar al navegador web. Incorpora funcionalitats basades en la intel·ligència artificial que permeten una edició de fotos molt intuïtiva. Incorpora més de 2 milions de combinacions d’efectes, superposicions i filtres gratuïts. Té funcions molt determinades per millorar els ‘selfies’.

Pixlr és gratuïta i té versió per iOS i Android.

A Color Story

És una aplicació que també podreu utilitzar en navegador web. Incorpora més de 400 filtres. Només seguint-los a Instagram, us permetran descarregar-vos més filtres. També tenen més de 100 efectes que podreu afegir, com per exemple, estels de llum i boires de color. Disposa, també de moltes funcions per corregir nivells de colors i corbes.

A Color story és gratuïta i té versió per iOS i Android.

Black

Si publiqueu moltes fotografies en blanc i negre, aquesta és la vostra aplicació. Black és una aplicació que simula les pel·lícules analògiques de Fuki, Kodak, Afga i Lomography. Mitjançant diversos filtres, podreu transformar una fotografia i veure com quedaria si estigués feta en una càmera de fotos analògica, i amb les pel·lícules abans esmentades.

Black és una aplicació gratuïta i només té versió per iOS

TouchRetouch

És una aplicació per dispositiu mòbil que selecciona qualsevol objecte d’una fotografia, el retalla i l’enganxa en altres fotografies. D’aquesta manera podreu esborrar pals de corrent elèctrica, persones imprevistes que surten en fotografies, o imperfeccions d’algunes fotografies. Tots els elements esborrats són substituïts per un fons intel·ligent.

TouchRetouch està gratuïta i només està disponible per Android.