Gestiona els teus projectes amb RedBooth!

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Gestiona els teus projectes amb RedBooth!

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Resum: 

RedBooth és l'antic TeamBox però amb molts canvis interessants. Mitjançant aquesta aplicació podreu gestionar projectes, tasques i comunicar-vos amb l'equip.

Un projecte gran pot convertir-se en un mal de cap diari si no es gestiona correctament. Aquests tipus de projectes es poden gestionar sense l'ajuda de ningú. Però s'ha d'estar molt preparat i tenir molta experiència per poder-ho fer de cap. També hi ha el perill que cada projecte és un món a part de tots els altres projectes en que ja us hi heu trobat.

D'eines de projectes n'hi han moltes, però RedBooth és de les més senzilles i efectives. Mitjançant aquesta eina podreu gestionar tot un projecte i comunicar-vos amb el vostre equip. Actualment RedBooth és de pagament, però amb un preu de 200€ aproximadament a l'any.

Els espais de treball

Redbooth és una eina que podreu provar durant 30 dies gratuïtament. El registre és molt senzill, només heu d'omplir un formulari i ja podreu començar a provar l'eina. Redbooth s'organitza per espais de treball. Els espais de treball signifiquen els projectes que teniu vosaltres. Cada projecte té un espai de treball on podreu:

  • gestionar tasques
  • crear converses
  • penjar arxius
  • gestionar membres
  • comunicar-se amb altres membres

Gestionar membres

Primer el que heu de fer en un projecte és afegir els membres del vostre equip. A Redbooth ho podreu afegint anant al vostre espai de treball i clicant a membres. Es poden afegir usuaris mitjançant el seu compte de correu electrònic o mitjançant el nom d'usuari que disposa a RedBooth. Aquests usuaris poden tenir tres perfils: administrador, participants i externs.

Amb els membres us podreu comunicar i els hi podreu assignar tasques.

Gestionar tasques

Amb els usuaris ja introduïts, ja es poden començar a repartir tasques. Per repartir les tasques s'ha d'anar a l'espai de treball del projecte i afegir una tasca. Només s'ha d'escriure la tasca i prémer introduir. Les tasques es van afegint i queden introduïdes en un llistat. A cada tasca se li pot afegir un responsable i es pot calendaritzar.

Cada tasca pot tenir un responsable i un recordatori perquè és compleixi

Converses

Què és una conversa? Una conversa és una comunicació entre algun membre o varis membres de l'equip. Aquesta conversació és pública i es mostra a l'espai de converses. El seu funcionament és similar a escriure un correu electrònic, s'ha d'escriure un assumpte, el cos del missatge, el destinatari i s'ha d'enviar.

Arxius

Tots els projectes generen arxius. Documents de text, fulls de càlcul, imatges... a Redbooth la gestió dels arxius és important. A cada espai de treball disposeu d'una àrea per afegir tots els arxius. Aquests arxius es poden organitzar en carpetes. El seu funcionament és similar a tenir un Dropbox dins de RedBooth.

La gestió dels arxius dins de RedBooth és similar a tenir un petit Dropbox.

Missatges directes

Els missatges directes és una forma de comunicar-se directament amb els membres del vostre equip. Quan escriviu un missatge directe a un membre, aquell el rep directament al seu ordinador. En cas que l'usuari faci servir l'aplicació per dispositiu mòbil, el missatge s'enviarà al telèfon mòbil o tauleta.