Busquen voluntaris per a projectes a la selva peruana del Manu

Autor/a: 
Marina Bosch
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Busquen voluntaris per a projectes a la selva peruana del Manu

Autor/a: 
Marina Bosch

Resum: 

Cooperatravel cerca voluntaris del món de l'educació infantil i medi ambient per col.laborar en projectes a la Selva del Manu, al Perú.

Cooperatravel és una associació catalana de cooperació internacional que treballa amb diversos projectes a Perú. Actualment busquen voluntaris que vulguin viatjar fins la Selva del Manu a treballar a dos projectes d'àmbits mediambientals i educatius.

Un d'ells és l'Alberg de Menors Chaskawasi, on resideixen 20 nens i nenes procedents de comunitats natives força aillades, i que viuen entre setmana a aquest alberg, amb l'objectiu de poder anar a l'escola. La distància en la que viuen del seu centre escolar no els permetria anar-hi cada dia, i d'aquesta manera se'ls facilita l'accés. Cal afegir que les comunitats d'on provenen no disposen de recursos econòmics i des del centre també se'ls proporciona aliment i acompanyament. Les principals tasques dels voluntaris són reforç escolar i jocs.

L'altre projecte es desenvolupa a la Reserva Ecològica Chontachaka, on es treballa per la recuperació de la flora i fauna autòctona.

Si voleu rebre més informació ho podeu fer enviant un correu a info@cooperatravel.com

Comentaris

Estava interessada en fer un voluntariat al Perú. Voldira saber si es possible durant 2 mesos, a partir del Març. Moltes gràcies.

Ona.

Bon dia Ona,

Des de xarxanet.org només en fem difusió, per a més informació pots escriure a un correu a info@cooperatravel.com

Moltes gràcies

Equip de xarxanet.org

Hola! us he enviat un mail per informa-me però encara no he rebut resposta. Si encara estic a temps, m'agradria saber sobre el projecte. Té molt bona pinta!

Gràcies,

Manu

Bon dia Manu,

Des de xarxanet.org només en fem difusió, però també pots contactar amb Cooperatravel a través del seu telèfon +34 605 475 881.

Gràcies!

Equip de xarxanet.org

Afegeix un comentari nou