Conferència internacional per a la transformació digital d’ONG

iWith.org
Autor/a: 
Laura Morral
La conferència tindrà lloc el 15 de febrer Font: TurnOnline
La conferència serveix per apoderar les entitats juvenils amb eines de transformació digital.
Seminari sobre activisme online, un dels tallers de la conferència Font: TurnOnline
Un dels tallers de la conferència serà sobre activisme online.
TurnOnline lidera aquesta conferència internacional Font: TurnOnline
El projecte TurnOnline d'iWith.org organitza aquesta conferència.

Conferència internacional per a la transformació digital d’ONG

Autor/a: 
Laura Morral
iWith.org

Resum: 

Barcelona acull, el 15 de febrer, aquest esdeveniment amb la idea de dotar d’eines a les organitzacions perquè puguin desenvolupar millor la seva tasca a Internet.

El proper 15 de febrer Barcelona acollirà la Conferència Internacional ‘Digital Transformation of Youth Organizations, promoting peace and human rights’.

Aquesta iniciativa, liderada a través del projecte TurnOnline de iWith.org, té l’objectiu de donar a conèixer a les organitzacions no lucratives, les eines i els recursos digitals que hi ha a l’abast d’Internet perquè les puguin utilitzar des d’una vessant educativa i de respecte pels drets humans.

Aquest projecte compta amb la col·laboració de sis ‘partners’ internacionals més provinents de Grècia, Polònia, Romania, Hongria, Espanya i Bulgària. En aquest sentit, a banda d’iWith.org, les entitats implicades en aquest esdeveniment són: GEYC (Romania), Egyesek (Hongria), Projuven (España), Alternativi International (Bulgaria), Interactive media knowledge transfer (Grècia) i INPRO (Polònia).

La conferència és el projecte final de tota una sèrie de seminaris que s’han anat desenvolupant al llarg de 2018 sobre gestió digital, comunicació online, educació online i activisme online.

Els participants a la conferència tindran l'oportunitat de reflexionar sobre el tema de la transformació digital de les ONG juvenils i també d’assistir als següents tallers:

1. Eines de gestió digital: Trello, Asana i Freedcamp.

2. Com comunicar la pau i els drets humans.

3. Activisme en línia: bones pràctiques i perspectives.

4. ‘E-learning’ en el camp de la joventut: com crear un curs en línia dins l’entorn

de les ONG juvenils.

A banda dels tallers, durant la conferència es presentaran les conclusions dels seminaris. “La idea d’aquest projecte és que les entitats que treballen en el sector juvenil disposin de coneixements digitals i sàpiguen aprofitar les oportunitats que hi ha a Internet des d’una òptica educativa”, diu Alla Krinitsyna, responsable de l’organització de la conferència i experta en formació online.

La conferència va dirigida a persones treballadores, líders juvenils i persones formadores interessades en l'ús d'eines digitals. L'objectiu és que aprenguin a aplicar tots els recursos per augmentar l'impacte social de les seves accions.

Les persones interessades a participar d'aquesta conferència han d’omplir un formulari. L’esdeveniment tindrà lloc a la seu de LaFede.cat, al carrer de les tàpies número 1.

Afegeix un comentari nou