El Servei de Voluntariat Europeu celebra els 20 anys!

iWith.org
Autor/a: 
Rubén Escobar
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El Servei de Voluntariat Europeu celebra els 20 anys!

Autor/a: 
Rubén Escobar
iWith.org

Resum: 

El projecte EVS és un programa de voluntariat internacional subvencionat per l’Erasmus Plus de la Comissió Europea que va començar l’any 1996.

El Servei de Voluntariat europeu (SVE) o European Voluntary Service (EVS per les seves sigles en anglès) celebra aquest 2016 el seu 20è aniversari. Des que es va engegar l’any 1996, més de 100.000 joves de tota Europa han participat en programes de voluntariat en un país estranger. D’aquesta manera la joventut europea ha pogut col·laborar desinteressadament en projectes d’àmbit local, a la mateixa vegada que han pogut conèixer una nova cultura, noves persones i aprendre un nou idioma tot contribuint per una bona causa.

El SVE és un projecte de voluntariat internacional subvencionat pel programa Erasmus Plus de la Comissió Europea que normalment es desenvolupa entre 6, 9 i 12 mesos. El públic al qual va adreçat ha de tenir entre 18 i 30 anys. A més, gràcies a una extensa base de dades les persones interessades poden cercar el projecte amb el qual volen col·laborar i poden filtrar per diferents àmbits, com poden ser: suport en comunicació, animació sociocultural, mediambiental, joventut, gent gran, promoció del voluntariat, etc.

Per celebrar els 20 anys l’Agència de Joventut vol animar al voluntariat a compartir les seves primeres experiències amb els hashtags #100newexperiences i #EVS20. Aquesta campanya es promociona a diferents països de la Unió Europea, i per participar es pot fer de diferents maneres.

Com participar?

  • Fer una fotografia, gravar un vídeo o simplement afegir text de la primera experiència de voluntariat.
  • Etiquetar la publicació amb els hashtags #100newexperiences i #EVS20.
  • Compartir les experiències a Instagram, Twitter i Facebook.

Les publicacions s’actualitzaran automàticament a la pàgina web de la campanya. A Catalunya, el Servei Civil Internacional de Catalunya promociona la campanya i durant els dies 21, 22 i 23 convida a tothom a fer servir el hashtag #EVS20 al Twitter.

Afegeix un comentari nou