Encara ets a temps de participar a Powershift

Fundació Autònoma Solidària
 Font: PeopleAndPlanet
Powershift és una formació en què es reuniran més de 150 estudiants d’arreu del continent europeu. Foto: People and Planet
 Font: PeopleAndPlanet
Durant els 5 dies d’aquesta formació participativa, les persones participants exploraran les causes fonamentals de la injustícia local i global. Foto: People and Planet

Encara ets a temps de participar a Powershift

Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

La data límit per entrar a formar part d’aquesta formació participativa, que tindrà lloc a Anglaterra, és el proper diumenge 2 de juny.

SETEM Catalunya ha posat a disposició d’estudiants universitaris/àries, beques per assistir a Powershift 2019, a Anglaterra, del 3 al 7 de juliol. Es poden presentar candidatures, tant individuals com col·lectives -de fins a tres persones-, per participar amb les despeses cobertes en aquesta formació organitzada per People&Planet. La data límit per entrar a formar part de la convocatòria és el proper diumenge 2 de juny. Totes les persones interessades poden llegir les bases de la convocatòria en aquest enllaç.

Maximitzar l’impacte del moviment estudiantil

Powershift és una formació en què es reuniran més de 150 estudiants d’arreu del continent europeu la primera setmana de juliol per entendre les injustícies socials que existeixen actualment i com lluitar contra elles. S’hi duran a terme diverses activitats, amb la presència d’algunes de les organitzacions estudiantils més potents d’Europa, i es crearan xarxes entre l’alumnat per poder seguir la lluita un cop acabada la formació. A més, el programa conté diverses estones de diversió, amb jocs de nit i concursos de talents.

La Powershift 2019 donarà lloc a la construcció de xarxes per maximitzar l’impacte del moviment estudiantil a nivell global. A través de formacions especialitzades, es desenvoluparan les habilitats per fer campanya, com l’estratègia, la planificació de l’acció, l’organització de base, la construcció de grups i els mitjans i les comunicacions sostenibles. Es descobriran eines per lluitar contra la injustícia o coneixements sobre les causes fonamentals de la injustícia global per poder abordar-les amb accions que puguin generar canvi social.

Durant els 5 dies d’aquesta formació participativa, les persones participants exploraran les causes fonamentals de la injustícia local i global, obtindran recursos per combatre les injustícies, s’uniran a xarxes de les organitzacions d’estudiants més inspiradores d’Europa i ajudaran a decidir quin serà el següent pas en els drets nacionals de treballadors i treballadores. Powershift 2019 també tractarà alguns dels temes més candents en l’actualitat, com les campanyes de justícia envers la població immigrada.

Afegeix un comentari nou