Es convoca la 1a edició dels Premis Boboli Suma per a entitats

iWith.org
Autor/a: 
Rubén Escobar
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Es convoca la 1a edició dels Premis Boboli Suma per a entitats

Autor/a: 
Rubén Escobar
iWith.org

Resum: 

En resposta al seu compromís amb els més petits, Boboli premiarà 4 projectes solidaris que treballin en l’àmbit de la infància amb un total de 40,000€.

Boboli és un projecte internacional referent en moda infantil a diferents països del món. Enguany, han convocat la Primera Edició del Premi Suma de Boboli, que està dirigit a totes les entitats, associacions i fundacions que treballin dia a dia per assegurar que els nens i nenes tinguin tots els recursos necessaris i que les seves necessitats bàsiques estiguin cobertes.

En aquest sentit, els Premis Boboli Suma neixen en resposta a la seva identitat i compromís amb la infància. Tant és així, que Boboli vol premiar aquells projectes que afavoreixin el desenvolupament dels nens i nenes entre els 0 i 6 anys en situació de vulnerabilitat i pobresa, per protegir-los de l’exclusió social.

Les bases de la convocatòria

Requisits per a les entitats

  • Estar constituïdes legalment com a entitats sense afany de lucre.
  • Estar inscrites al registre corresponent amb antiguitat de 3 anys des de la publicació d’aquest Premi.
  • Tenir experiència demostrada de, com a mínim 3 anys, en l’àmbit de l’activitat
  • El projecte ha de desenvolupar-se dins de l’Estat espanyol.
  • Estar al corrent de les obligacions fiscals i laborals.
  • Estar subjecte a la Llei 49/2002
  • Els estatuts de l’entitat han d’estar alineats amb l’objecte del Premi.
  • Certificat d’obligacions registrals. Aquest document s’ha de sol·licitar al registre corresponent, estatal o autonòmic.

Presentació del projecte

La sol·licitud i presentació s’haurà de fer online a través d’aquesta aplicació informàtica. L’entitat haurà d’omplir el formulari online i adjuntar en l’aplicació una memòria del projecte amb una extensió màxima de 10 pàgines i un pes màxim del document de 20MB. El termini per presentar candidatures serà del 10 al 30 de juny de 2016.

Premis

Entre tots els projectes presentats, es premiaran els 4 seleccionats pel Comitè del Premi Boboli. El primer premi tindrà una dotació de 20.000€, el segon de 10.000€ i es concediran dos premis més de 5.000€ cadascun.

Les entitats guanyadores rebran el premi el dia 20 de novembre, coincidint amb el Dia Universal de l’Infant. Per més informació, es pot contactar amb l’organització a: bobolisuma@boboli.es. També es poden consultar totes les bases dels Premis Suma de Boboli al següent enllaç.

Afegeix un comentari nou