Facebook crea una pàgina perquè les ONG recaptin fons

iWith.org
Autor/a: 
Rubén Escobar
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Facebook crea una pàgina perquè les ONG recaptin fons

Autor/a: 
Rubén Escobar
iWith.org

Resum: 

La xarxa social segueix donant noves eines a les entitats no lucratives, sumant-se a altres iniciatives com el botó de donacions.

La pàgina ‘Facebook for Nonprofits’ que ha creat la xarxa social més gran del món ja està disponible per a les entitats no lucratives i ONGs que vulguin recaptar fons a la plataforma internacional. D’aquesta manera, Facebook segueix donant eines a les organitzacions sense afany de lucre, sumant-se al botó de donacions que va llençar recentment per a les pàgines de les ONGs a Facebook, per tal que puguin gestionar la seva presència a la xarxa i aprofitin aquestes eines per fer captació de fons.

Aquesta nova pàgina permet pujar les campanyes de les ONGs directament a la xarxa social. També conté seccions informatives que recomanen a les entitats com potenciar al màxim la seva pàgina de donacions. Entre les moltes accions associades a la pàgina de donacions de l’entitat, a més de fer créixer la seva presència a Facebook, pot sensibilitzar a molts usuaris sobre la seva causa, fer una crida per a nou voluntariat i donants que vulguin col·laborar amb el projecte de l’entitat, trobar i aprendre de casos d’èxit d’altres ONGs, i l’objectiu principal, recollir fons que puguin ajudar a fer més sostenible les seves missions.

De moment, són 37 les organitzacions que s’han sumat a la iniciativa. Com es veu en el cas de la Societat d’Esclerosi Múltiple dels Estats Units, la pàgina té una secció que mostra el nombre de donants i la quantitat recaptada fins al moment, una petita descripció del projecte, diferents publicacions com si fos una pàgina oficial, i una secció amb diferents quantitats de diners que convida a fer una donació.

Afegeix un comentari nou