La Fundació Vicente Ferrer estrena la seva webTV

 Font:
Font:

La Fundació Vicente Ferrer estrena la seva webTV

Resum: 

Aprofitant la celebració del Dia d'Internet, la Fundació Vicente Ferrer (FVF) va estrenar, el 17 de maig, una plataforma que recull els audiovisuals que parlen sobre aquesta organització i els seus projectes.

Fundacionvicenteferrertv.org reforça la presència de la fundació a la xarxa i té com a objectiu recollir tot el material audiovisual de l'organització per donar més visibilitat als projectes que porta a terme a l'estat indi d'Andhra Pradesh. A més, mitjançant el sistema de "streaming", es podran seguir en directe alguns actes.

Aquest canal s'estructura en sis seccions: FVF, notícies, entrevistes, reportatges, documentals i campanyes. Els/les internautes també podran buscar continguts per temàtica o per data. Per fomentar la interacció tots els vídeos es podran comentar i votar. Així, els més ben valorats apareixeran en un rànquing a la portada.

Aquest nou canal de comunicació social ha estat possible gràcies a la col·laboració de WebTV.cat que ha posat a disposició de la FVF tota la tecnologia necessària per poder desenvolupar la plataforma.

Afegeix un comentari nou