La Mitja Lluna Roja demana ajuda internacional davant les inundacions als Campaments de Refugiats Sahrauís

iWith.org
Autor/a: 
Rubén Escobar
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La Mitja Lluna Roja demana ajuda internacional davant les inundacions als Campaments de Refugiats Sahrauís

Autor/a: 
Rubén Escobar
iWith.org

Resum: 

L'organització internacional fa una crida a la necessitat urgent de proporcionar els serveis d'atenció bàsica als damnificats que han perdut les seves tendes i cases després dels danys per les fortes precipitacions que es van produir entre el 17 i el 20 d'octubre.

La Mitja Lluna Roja, l'organització humanitària que en col·laboració amb ACNUR i Unicef està gestionant la crisi després dels danys per les fortes precipitacions que es van produir entre el 17 i el 20 d'octubre als Campaments de Refugiats Sahrauís, ha sol·licitat ajuda urgent per intervenir i ajudar a les persones que s'han quedat sense tendes ni edificis de serveis socials. En un comunicat oficial, la MLRS ha assegurat que hi ha una necessitat immediata per abastir d'aliments, aigua, mantes, tendes i productes higiènics als milers de damnificats que dormen a l'aire lliure.

El 17 i 18 d'octubre fortes precipitacions van tombar, segons dades de MLRFS, al voltant de 1350 tendes i cases als campaments d'Auserd, El Aaiún, Smara i Bojador. Durant la jornada del 19 i del 20, van ser 1200 els habitatges que van desistir a la Wilaja de Dajla. En aquest sentit, els campaments de refugiats sahrauís a la regió desèrtica d'Algèria on no hi ha ni llum elèctrica ni aigua corrent tenen ara una dificultat afegida, quan gairebé milers de persones que hi viuen han perdut parcial o totalment les seves pertinences i habitatges. Aquest any, a més, es commemoren els 40 anys d'ocupació del Sàhara Occidental.

Per tant, la Mitja Lluna Roja ha demanat als països donants i a la resta d'organitzacions humanitària la contribució mitjançant donacions o l'actuació sobre el terreny. Es pot consultar el número de compte per fer una aportació al següent enllaç.

Afegeix un comentari nou