La Roverway busca ràngers i rovers per aquest estiu

iWith.org
Autor/a: 
Júlia Bacardit
Roverway
Roverway
Nenes escolta a una edició de la Roverway
Nenes escolta a una edició de la Roverway
Del 23 de juliol al 2 d'agost
Del 23 de juliol al 2 d'agost

La Roverway busca ràngers i rovers per aquest estiu

Autor/a: 
Júlia Bacardit
iWith.org

Resum: 

La iniciativa anima als joves d’organitzacions que formin part de la WAGGGS a viure una experiència internacional escolta a Holanda.

El moviment escolta i guia s’associava, en el seu origen, amb el sexe masculí: el mateix terme Boy Scout així ho demostra. Organitzacions com la World Girl Guides and Girl Scouts (WAGGGS) fa anys que treballen per canviar-ho.

Un dels objectius que s’ha posat la WAGGGS és que, de cara l’any 2020, la xifra de nenes i noies escolta arribi als 12 milions als 154 països on el moviment escolta és vigent.

La Roverway és un esdeveniment a gran escala que se celebra cada any per a rovers i ràngers, i les organitzacions que el fan possible són els scouts holandesos, la WAGGGS i la WOSM, l’entitat mundial d’escoltisme.

La Roverway tindrà lloc entre el 23 de juliol i el 2 d’agost de 2018 a Holanda, i després de la cerimònia d’obertura a La Haia les escoltes se separaran en grups de 40 per fer rutes diferents. L’últim dia, els 40 grups es reuniran.

Totes les activitats educatives de la trobada seran mixtes, i la WAGGGS i la WOSM conviden els i les ràngers i rovers (entre 16 i 22) que vulguin a participar-hi, sense discriminació per origen, gènere ni orinetació sexual. A més, les noies de més de 23 anys que ho vulguin també poden incorporar-se a la Roverway com a membres de l’equip de servei internacional.

Si el vostre cau forma part de la WAGGGS i us interessa participar en la Roverway d’aquest 2018, aquí teniu més informació.

Afegeix un comentari nou