Les xarxes de telecentres europees es trobaran a Barcelona

Associació per a Joves Teb
Foto de grup de la trobada anual d'ALL DIGITAL l'any 2016 (TEAC 2016) Font: ALL DIGITAL
Foto de grup de la trobada anual d'ALL DIGITAL l'any 2016 (TEAC 2016) Font: ALL DIGITAL
Materials ALL DIGITAL Font: ALL DIGITAL Summit
Materials ALL DIGITAL Font: ALL DIGITAL Summit
Logo de la convocatòria ALL DIGITAL Awards Font: ALL DIGITAL
Logo de la convocatòria ALL DIGITAL Awards Font: ALL DIGITAL

Les xarxes de telecentres europees es trobaran a Barcelona

Associació per a Joves Teb

Resum: 

El 4 i 5 d'octubre organitzacions europees que promouen les competències digitals es trobaran a Barcelona, a l'ALL DIGITAL Summit 2017. També hi participaran els dinamitzadors i dinamitzadores digitals de la Xarxa Punt TIC i Òmnia.

La comunitat europea ALL DIGITAL aplega organitzacions que promouen les competències digitals entre la ciutadania. Aquestes, es trobaran el 4 i 5 d’octubre a Barcelona, en un esdeveniment per compartir i aprendre les unes de les altres. ALL DIGITAL Summit 2017 oferirà "una oportunitat per explorar una sèrie d’innovacions socials digitals en el desenvolupament de competències que la ciutadania, les organitzacions i les comunitats han d’abraçar per obtenir els beneficis de la societat digital". Els i les participants descobriran i discutiran el paper canviant dels telecentres i com es poden enriquir amb un enfocament obert a la innovació.

Aquesta serà la desena trobada anual de la xarxa ALL DIGITAL (abans conegut com Telecentre-Europe) i per celebrar-ho torna a la ciutat on va néixer: Barcelona. Sota el lema "Digital Skills for Social Innovation" (Competències digitals per a la innovació social), la cimera es realitzarà al CaixaForum Barcelona (Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8), el 4 i 5 d’octubre de 2017. El Teb, en col·laboració amb la Fundació Esplai i la Generalitat de Catalunya (a través de Punt TIC), organitza l'esdeveniment.

És una jornada pensada per a persones que pertanyen a la comunitat ALL DIGITAL, però també està oberta a dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC i la Xarxa Òmnia, així com a les entitats gestores dels punts, representants dels ens locals i altres persones relacionades amb Punt TIC. Podran realitzar la inscripció emplenant aquest formulari, abans del 6 de setembre.

Triaran el millor dinamitzador/a digital de l'any

El programa de la trobada inclou l'acte de lliurament de premis dels ALL DIGITAL Awards 2017. Destacaran el millor dinamitzador/a digital, el/la millor "changemaker" (persona que genera canvis en positiu), el millor treball fet en cooperació i el millor recurs digital.

El període per presentar candidatures a aquesta convocatòria està obert i tancarà l'1 d'agost de 2017.

Els/les finalistes de cada categoria seran convidats/des a assistir a l'ALL DIGITAL Summit 2017. Rebran diversos premis i tindran l'oportunitat de presentar les seves iniciatives a una audiència de 100 participants.

Afegeix un comentari nou