L'exposició ‘Àfrica en femení’ arriba a la Zona Nord

Fundació Solidaritat UB
Exposició 'Àfrica en femení' a la Zona Nord Font: RUIDO Photo
La mostra s'exhibirà, del 4 al 30 de maig de 2022, al Centre Cívic Zona Nord de Barcelona.

L'exposició ‘Àfrica en femení’ arriba a la Zona Nord

Fundació Solidaritat UB

Resum: 

L’exhibició de la mostra, que s’inaugurarà el dimecres 4 de maig a les 18 hores, s’emmarca en el Programa d’intervenció socioeducativa que la Fundació Solidaritat UB desenvolupa en aquesta àrea del districte de Nou Barris.

La Fundació Solidaritat UB i RUIDO Photo organitzen l'exhibició de la mostra 'Àfrica en femení', del 4 al 30 de maig de 2022, al Centre Cívic Zona Nord de Barcelona. L'acte d'inauguració serà el dimecres 4 de maig a les 18 hores.

'Àfrica en femení' presenta les lluites i victòries de dones al Níger, Gàmbia i Senegal. D'una banda, explica les dificultats que viuen les dones en àmbits com l'educació, la inserció en el mercat laboral, l'accés a recursos econòmics o els drets sexuals i reproductius i, d'altra banda, recull com s'enfronten a aquests problemes i els superen a través de projectes de cooperació catalans. Per exemple, l'exposició retrata la història de Jankey Jassey i les noies de Fandema: un projecte d'apoderament de les dones a través de formació professional en energia renovable. I també narra la història de dones que participen en projectes emprenedors d'agricultura i fabricació de teles amb l'ONG gambiana WASDA.

L'activitat es duu a terme en el marc del Programa d’intervenció socioeducativa que Solidaritat UB desenvolupa a la zona nord del districte de Nou Barris. Aquest programa inclou, d'una banda, la gestió de l’edifici Eucaliptus, d'habitatges socials, i, d'altra banda, l’organització d’activitats de caràcter socioeducatiu amb la finalitat de dinamitzar la vida cultural i associativa del districte.

Afegeix un comentari nou