Mirades sobre el voluntariat, en un nou bloc de Setem

Mirades sobre el voluntariat, en un nou bloc de Setem

Resum: 

Milers de persones han participat amb Setem als camps de solidaritat. Ara l'ONG té un bloc per recollir experiències, cròniques i opinions sobre voluntariat, des de la vivència i la responsabilitat.

Setem Catalunya engega aquest nou espai digital a partir de la participació d'un grup de voluntaris i voluntàries de l'organització, però l'espai és obert a les contribucions de nous voluntaris.

Pots entrar al bloc, que ja funciona des de fa unes setmanes, en aquest enllaç

Les activitats de l'organització també tindran espai al bloc, a més de la seva web anterior, que segueix actualitzada amb els projectes de l'organització, en els quals el voluntariat internacional i la reflexió sobre cooperació, desenvolupament, moviments socials, sensibilització, comerç just i temes relacionats tenen el protagonisme. El lema del bloc, ara mateix, és “No es fa un món diferent amb gent indiferent”.

Algunes de les entrades que podem llegir són:

  • Coopera... què?
  • Si lluites pots perdre, si no ho fas ja has perdut
  • Amb els ulls tancats
  • Reinventant la mirada

Propostes suggeridores que mereixen una visita al nou bloc, lligat al canvi social, les eines que es poden desenvolupar per a una transformació necessària, a les experiències en primera persona, en camps de solidaritat vinculats a organitzacions locals de molts països on es poden viure i veure diferents realitats d'arreu. Els camps de solidaritat Setem 2014 es realitzaran a Àsia, Amèrica Llatina i Àfrica (22 destins a 14 països). Pots veure detalls sobre els camps en aquest enllaç.

Si vols participar-hi activament al bloc, tens propostes o bé vols escriure un post, pots fer-ho a partir d'aquest enllaç

Afegeix un comentari nou