Nepal: Voluntaris i voluntàries per col·laborar a Barcelona

be artsy
Autor/a: 
Josep V. Marín
Photo © Clara Garcia Ortés    be artsy Font: Clara Garcia Ortés
Infermeres entregant les copes menstruals recent bullides després d’un training.
Photo © Clara Garcia Ortés    be artsy Font: Clara Garcia Ortés
Un moment d'un dels tallers de be artsy a Achham, a l'oest de Nepal.
Photo © Clara Garcia Ortés    be artsy   Janalibandali Font: Clara Garcia Ortés
Es vol implicar tota la comunitat. Janalibandali, Achham.

Nepal: Voluntaris i voluntàries per col·laborar a Barcelona

Autor/a: 
Josep V. Marín
be artsy

Resum: 

Be artsy necessita persones voluntàries que facin suport per determinar i complir criteris de transparència, per tancar la comptabilitat d'aquests dos últims anys, per col·laborar en la sol·licitud d’ajudes privades i públiques i en temes de comunicació.

Be artsy vol, a través de l’educació menstrual i sexual, i la comunicació artística, treballar contra la vulneració de drets de nenes, noies i dones proporcionant accés a recursos. A zones rurals del Nepal, preval la tradició del 'chhaupadi', per la qual la comunitat aïlla les noies quan tenen la menstruació. A la web, en què es mostra tota la informació, es pot observar com Clara Garcia Ortés, responsable del projecte, explica les tasque durant la feina en forma de reportatge fotogràfic i d’explicacions sobre les actuacions pel desenvolupament el projecte.

L'associació vol seguir fent aquesta feina, i per això be artsy necessita persones voluntàries que facin suport per determinar i complir criteris de transparència, per tancar la comptabilitat d'aquests dos últims anys, i per col·laborar en la sol·licitud d’ajudes privades i públiques. S'està creant un grup de persones voluntàries per aquest mes de novembre i el desembre. S'agrairà també la participació de persones amb certs coneixements de comunicació per treballar en wordpress, per millorar la web i fer canvis de plantilla i de continguts, per gestionar temes de xarxes socials, de redacció de texts, de comunicació amb mitjans i socis/sòcies i muntatges d’exposicions.

Per contactar, escriure a info@beartsy.org. Si no sou a Barcelona també podeu contactar.

Afegeix un comentari nou