Nepal: Voluntaris i voluntàries per col·laborar a Barcelona

be artsy
Autor/a: 
Josep V. Marín
Photo © Clara Garcia Ortés    be artsy Font: Clara Garcia Ortés
Infermeres entregant les copes menstruals recent bullides després d’un training.
Photo © Clara Garcia Ortés    be artsy Font: Clara Garcia Ortés
Un moment d'un dels tallers de be artsy a Achham, a l'oest de Nepal.
Photo © Clara Garcia Ortés    be artsy   Janalibandali Font: Clara Garcia Ortés
Es vol implicar tota la comunitat. Janalibandali, Achham.

Nepal: Voluntaris i voluntàries per col·laborar a Barcelona

Autor/a: 
Josep V. Marín
be artsy

Resum: 

Be artsy necessita persones voluntàries que facin suport per determinar i complir criteris de transparència, per tancar la comptabilitat d'aquests dos últims anys, per col·laborar en la sol·licitud d’ajudes privades i públiques i en temes de comunicació.

Be artsy vol, a través de l’educació menstrual i sexual, i la comunicació artística, treballar contra la vulneració de drets de nenes, noies i dones proporcionant accés a recursos. A zones rurals del Nepal, preval la tradició del 'chhaupadi', per la qual la comunitat aïlla les noies quan tenen la menstruació. A la web, en què es mostra tota la informació, es pot observar com Clara Garcia Ortés, responsable del projecte, explica les tasque durant la feina en forma de reportatge fotogràfic i d’explicacions sobre les actuacions pel desenvolupament el projecte.

L'associació vol seguir fent aquesta feina, i per això be artsy necessita persones voluntàries que facin suport per determinar i complir criteris de transparència, per tancar la comptabilitat d'aquests dos últims anys, i per col·laborar en la sol·licitud d’ajudes privades i públiques. S'està creant un grup de persones voluntàries per aquest mes de novembre i el desembre. S'agrairà també la participació de persones amb certs coneixements de comunicació per treballar en wordpress, per millorar la web i fer canvis de plantilla i de continguts, per gestionar temes de xarxes socials, de redacció de texts, de comunicació amb mitjans i socis/sòcies i muntatges d’exposicions.

Per contactar, escriure a info@beartsy.org. Si no sou a Barcelona també podeu contactar.

Comentaris

Bona tarda,

Sóc la Nerea Rocha Ballesteros, sòcia vostra des de fa uns anys, i sóc periodista en procés i estic cursant un màster de Política Internacional. Us escric perquè m'agradaria poder fer un voluntariat aquest estiu durant uns mesos que equivalgués a sis crèdits ECTS, ja que els necessito per acabar la carrera de periodisme i m'agradaria poder-lo fer amb vosaltres. Sabeu si seria possible fer un voluntariat amb aquest número de credits? Sinó és amb aquest número de crèdits m'agradaria saber quin seria el nombre màxim de crèdits que podria obtenir.

Atentament,

Nerea Rocha Ballesteros

Bon dia Nerea,

Pots contactar amb l'associació a través del seu correu electrònic info@beartsy.org

Afegeix un comentari nou