Coneix tots els projectes de voluntariat al món àrab a la propera fira d'entitats

Fundació Catalunya Voluntària
 Font: Fundació Catalunya Voluntària
Font: Fundació Catalunya Voluntària

Coneix tots els projectes de voluntariat al món àrab a la propera fira d'entitats

Fundació Catalunya Voluntària

Resum: 

La Fundació Catalunya Voluntària està organitzant una fira d'entitats per tal que els joves de Catalunya coneguin els diferents projectes de voluntariat que s'estan duent a terme als països àrabs.

El I Fòrum Internacional ‘Voluntariat en el món àrab – Reptes i oportunitats’, organitzat per la Fundació Catalunya Voluntària-FCV, acollirà una fira d’entitats sobre el voluntariat en països del món àrab. Serà una bona oportunitat per descobrir projectes concrets a la regió àrab i es durà a terme a la Casa del Mar (Barcelona) el proper 2 de maig de 10.00 a 14.00 hores.

Durant l’esdeveniment, líders d’ONG del món àrab podran conèixer representants de consells juvenils i d’altres ONG catalanes. A més, podran reunir-se amb joves interessats a realitzar activitats de voluntariat en els països àrabs així com de presentar el seu país i els projectes particulars que estan desenvolupant. És una oportunitat increïble de crear noves relacions amb organitzacions juvenils i amb joves interessats a fer un voluntariat en aquesta regió, participant en projectes voluntaris d’acord amb els seus interessos i competències.

En aquest sentit, la FCV vol convidar a aquest esdeveniment a totes aquelles persones interessades a realitzar un voluntariat a la regió àrab o en conèixer en profunditat les oportunitats específiques d’acció.

Per a més informació i detalls sobre el programa del fòrum, podeu consultar el programa d'activitats. Per registrar-se a les activitats de la fira d’entitats, si us plau completeu el formulari de registre en línia.

Afegeix un comentari nou