5 portals web internacionals on trobar feina a entitats sense afany de lucre

Ravalnet
Fem un recull de plataformes internacionals de cerca de feina en entitats sense afany de lucre. Font: Andrea Piacquadio (Pixabay)
Fem un recull de plataformes internacionals de cerca de feina en entitats sense afany de lucre. Font: Andrea Piacquadio (Pexels)
Idealist recull ofertes de feina i de voluntariat d'arreu del món. Font: Idealist
Idealist recull ofertes de feina i de voluntariat d'arreu del món. Font: Idealist

5 portals web internacionals on trobar feina a entitats sense afany de lucre

Ravalnet

Resum: 

Les persones que vulguin treballar en el sector social a un altre país poden buscar feina des de casa seva, tot utilitzant les diferents plataformes web que recullen ofertes d'arreu del món.

Els portals de recerca d'ocupació han esdevingut essencials a l'hora de buscar feina. Introduir-hi el seu currículum i presentar-lo a les ofertes que s'adapten al seu perfil professional són accions que realitzen milers de persones cada dia.

Aquests portals recullen milions d'ofertes, però la gran majoria no són d'entitats sense afany de lucre. Si una persona té clar que vol treballar en el sector social, paga la pena que utilitzi plataformes genèriques? I si, a més a més, vol provar de treballar a l'estranger? Doncs, hi ha portals internacionals específics per buscar feina en entitats del tercer sector. Aquí els tens!

Idealist

Idealist és una organització sense ànim de lucre amb seu a Nova York. Ofereix la possibilitat de buscar tant ofertes de feina com de voluntariat i de pràctiques. Permet fer cerques per paraula clau i/o ubicació. També es poden fer cerques per organitzacions, iniciatives solidàries i programes de postgrau. El portal web es pot visitar en anglès, castellà o portuguès.

UNjobs

UNjobs és un agregador d’ofertes de treball de les oficines de les Nacions Unides arreu del món. Permet fer cerques en base a les ofertes més recents o les que estan a punt de tancar, així com per organitzacions.

Devex

Devex és una empresa social, que posa en contacte i informa a més d'un milió de professionals dels àmbits del desenvolupament, la salut, l'ajuda humanitària i la sostenibilitat. Recull ofertes de feina d'organitzacions com ara UNICEF, Oxfam o Care, i, a més a més, ofereix notícies sobre el sector, així com oportunitats de finançament.

DevNetJOBS.org

Aquesta plana web recull ofertes de feina de cooperació internacional. Ofereix la possibilitat de registrar-s'hi i rebre un butlletí setmanal amb les ofertes. Hi ha l'opció de registrar-s'hi gratuïtament, però també ofereix una modalitat de pagament.

The Bridgespan Group

El Grup Bridgespan és una organització sense ànim de lucre internacional. En la seva plana web compta amb un apartat amb ofertes de feina d'ONG.

Afegeix un comentari nou