Posa el teu granet de sorra per una educació sense barreres!

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Posa el teu granet de sorra per una educació sense barreres!

Resum: 

La Fundació Pedagògica Cristal necessita aconseguir 1850€ abans del 31 de març per impulsar un centre amb psicòlegs i educadors inclusius especialitzats a la ciutat d'Estelí, Nicaragua.

Actualment la Fundació Cristal té una escola a Estelí (Nicaragua) on atén a 140 nens i nenes de parvulari i primària. Un 35% dels infants que acudeixen al centre educatiu tenen algun tipus de discapacitat i aquesta és la única escola de la ciutat on s'atenen nens i nenes que requereixin un servei especialitzat.

Ara bé, aquest centre s'ha quedat petit a causa de l'augment de la demanda i és per això que la Fundació ha de recaptar fins a 1850€ per construir un nou centre de psicòlegs i educadors especialtizats i poder assitir a 600 infants més. La inversió necessària per desenvolupar el projecte és la següent:

  • Lloguer del local: 1500€
  • Material escolar: 350€

L'atenció als infants necessitats es realitza mitjançant jocs educatius, activitats lúdiques, exercicis de resolució de problemes, simulació de situacions i activitats quotidianes que posin en pràctica les habilitats cognitives...tot sota la supevisió de professionals.

Pots col·laborar aportant la quantitat que vulguis i ajudar a fer realitat aquest projecte.

En aquest vídeo podeu veure algunes de les activitats que realitzen els infants a l'escola:

    Afegeix un comentari nou