Presenta la teva candidatura al Premi ICIP 2016!

iWith.org
Autor/a: 
Rubén Escobar
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Presenta la teva candidatura al Premi ICIP 2016!

Autor/a: 
Rubén Escobar
iWith.org

Resum: 

S’ha obert la convocatòria de la 6a edició del Premi Constructors de Pau 2016 per a persones, entitats i institucions que han contribuït en el foment i la construcció de la pau.

L’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) ha convocat la sisena edició del Premi Constructors de Pau 2016. L’objectiu de la convocatòria és guardonar a les persones, entitats o institucions que han treballat, incidit, i fomentat la construcció de la pau com a element vertebrador de la societat actual.

El guardó el concedeix la Junta de Govern de l’ICIP i consisteix en un reconeixement públic, una escultura creada pel Premi Nobel de la Pau, artista i activista Adolfo Pérez Esquivel, anomenada Porta de Sol, i una dotació econòmica de 4.000 euros.


Qui pot presentar candidatures?

  • Les persones, entitats públiques o privades sense afany de lucre o institucions que hagin destacat en el camp del foment i la construcció de la pau.
  • Cap persona, entitat o institució pot proposar-se a si mateixa. No obstant això, sí que poden presentar com a candidat/a persones que hagin tingut i tinguin una relació amb elles.
  • Les candidatures no guardonades en edicions anteriors poden tornar a presentar-se.


Qui va guanyar les edicions anteriors?

2015: Joan Botam, pare caputxí impulsor de nombroses iniciatives en favor de la pau i l’ecuminisme.

2014: Women’s International League for Peace and Freedom (Lliga Internacional de Dones per la Pau i la Llibertat) per la seva trajectòria en el treball de dones per la pau.

2013: Jovan Divjax, exgeneral nascut a Belgrad pel seu treball en favor de les víctimes del conflicte dels Balcans.

2012: cinc Mares de Soacha, pel seu treball a favor de la pau i els drets humans a Colòmbia.

El lliurament del premi tindrà lloc en una cerimònia institucional al Parlament de Catalunya. Es podran presentar les candidatures fins el proper 25 de juliol. També poden consultar les bases del premi i accedir al formulari per a presentar les candidatures.

Afegeix un comentari nou