Procés del Fòrum Social Mundial a Catalunya, nou pas

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Procés del Fòrum Social Mundial a Catalunya, nou pas

Resum: 

Com a resultat de la darrera reunió del FSCat (Fòrum Social Català), per analitzar l'últim Fòrum Social Mundial celebrat a Tunísia, i per debatre sobre el futur del FSCat, s'ha convocat una assemblea oberta pel setembre de 2013.

Per tirar endavant el Fòrum Social Català 2014 cal un grup promotor que en el marc de l'assemblea del FSCat s'encarregui de la seva organització. El FSCat és el reflex a Catalunya del procés descentralitzador que ha viscut el Fòrum Social Mundial des de la seva primera edició a Porto Alegre (Brasil) el 2001. Un espai de trobada i intercanvi de moviments socials d'arreu.

Per tant s'ha convocat una assemblea oberta per començar a construir el FSCat 2014, “entès com un espai ampli de trobada de lluites socials, economia alternativa, ONG, tercer sector, societat civil, etc, amb l'objectiu de trobar-nos i continuar el procés de transformació cap a aquest altre món possible", segons expliquen els promotors de la convocatòria.

En aquesta assemblea s'haurà d'elaborar una proposta organitzativa i de contingut que s'anirà definint els mesos següents a la decisió d'impulsar el FSCat 2014. Els promotors fan una crida a tots els moviments catalans a participar activament.

Afegeix un comentari nou