Segona edició de premis a TFG de Justícia Global a la UAB

Fundació Autònoma Solidària
 Font: Fundació Autònoma Solidària
Font: Fundació Autònoma Solidària
 Font: Fundació Autònoma Solidària
Font: Fundació Autònoma Solidària

Segona edició de premis a TFG de Justícia Global a la UAB

Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

La FAS premia els Treballs de Fi de Grau presentats el curs 2017-2018 que tracten temàtiques relacionades amb el Desenvolupament Sostenible i la Justícia Global amb premis per un total de 1.000 euros.

La Fundació Autònoma Solidària convoca el Premi a Treballs de Fi de Grau sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global, una iniciativa que s’emmarca com una contribució de la UAB a l’Agenda 2030 i als Objectius de Desenvolupament Sostenible i que ja va tenir la seva primera edició aquest curs 2017-2018.
Aquesta convocatòria té per objectiu promoure l’interès per la recerca entorn el desenvolupament sostenible i la justícia global, comprenent el compromís de la Universitat davant dels desafiaments del món actual i el seu paper clau en la generació de coneixement crític i la formació d’una ciutadania activa i preparada per a promoure el canvi social.
Els treballs que optin als Premis als Millors TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global poden tractar sobre les següents temàtiques: desenvolupament sostenible, economia social i cooperativisme, drets humans, dret d’asil, governança i democràcia participativa, conflictes i construcció de pau, migracions, interculturalitat, antiracisme, participació, voluntariat, moviments socials, educació per a la justícia global, comunitats i escenaris saludables, salut comunitària.
El premi compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona que premiarà els treballs amb una dotació total de 1.000 euros als millors treballs presentats en cadascuna de les categories del Premi, és a dir, als millors treballs en Ciències, Biociències i Enginyeria; en Ciències de la Salut; en Ciències Socials i Jurídiques; i finalment, en Arts i Humanitats.

Per presentar la candidatura cal que el treball hagi estat presentat com a Treball de Fi de Grau el curs 2017-2018 a qualsevol dels graus de la Universitat Autònoma de Barcelona i que la nota mínima sigui de 8,5. D’altra banda, poden ser treballs individuals o col·lectius. La FAS requereix que el treball hagi estat redactat en català, castellà o anglès i assistir a l'acte d'entrega dels premis que es realitzarà entre els mesos de novembre i desembre de 2018. La comissió avaluadora valorarà positivament que el treball inclogui perspectiva de gènere.

Els estudiants que vulguin participar als Premis als Millors TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global han d’enviar a fas.cooperacio@uab.cat el treball i una carta firmada pel tutor o tutora on s'especifiqui la data d'entrega i la qualificació abans del 21 de setembre del 2018. Per a més informació pots consultar les bases del premi.

Afegeix un comentari nou