Servei Civil Internacional fa una crida a participar en diferents camps de treball

Colectic
Autor/a: 
Xavi Aranda
Els camps de treball són una bona oportunitat per conèixer projectes i oficis desconeguts. Fotografia de ewan traveler.Llicència d'ús CC BY 2.0 Font: Fotografia de ewan traveler.Llicència d'ús CC BY 2.0
Els camps de treball són una bona oportunitat per conèixer projectes i oficis desconeguts. Fotografia de ewan traveler.Llicència d'ús CC BY 2.0
Hi han camps de treball de moltes disciplines diferents. Imatge de NOAA Great Lakes Environmental Research Laboratory. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0 Font: Hi han camps de treball de moltes disciplines diferents. Imatge de NOAA Great Lakes Environmental Research Laboratory. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0
Hi han camps de treball de moltes disciplines diferents. Imatge de NOAA Great Lakes Environmental Research Laboratory. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0

Servei Civil Internacional fa una crida a participar en diferents camps de treball

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic

Resum: 

L’entitat que organitza camps de treball internacionals ha fet una crida a participar d’algunes vacants de voluntariat. Aquests camps es troben en diferents països i a Catalunya.

Servei Civil Internacional de Catalunya va publicar, el dimecres 29 de juliol, un comunicat a la seva pàgina web, on explica que encara disposen d’algunes places lliures per participar en camps de treball a Catalunya i a diferents països.

La pandèmia de la Covid-19 va obligar al Servei Civil Internacional de Catalunya a suspendre les inscripcions als camps de treball. El passat 8 de maig, quan la situació s’estava tranquilitzant una mica, es va decidir obrir de nou les inscripcions, sobretot en camps de treball de projectes locals i adaptant les noves mesures sanitàries.

Tots els camps disponibles que ofereixen places de voluntariat els podeu trobar a través del cercador de la seva pàgina web. Alguns dels camps disponibles on encara hi han places lliures són els següents:

  • 'Black Gold Culture'. Del 9 al 20 d’agost. Mitjançant aquest camp de treball que es desenvolupa a Portugal, podreu conéixer el cultiu del saüc i tota la cultura que hi ha al voltant d’aquesta planta. Podeu inscriure’s a partir d’aquest enllaç.
  • 'Terracota patrimony'. Del 24 d’agost al 4 de setembre. En aquest camp que se celebrarà a Portugal, podreu conèixer les principals tècnicques de producció de peces de ceràmica amb fang. Podeu inscriure’s a partir d’aquest enllaç.
  • Pastura a la muntanya i parets de pedra seca. Del 30 d’agost al 12 de setembre. Aquest camp de treball que se celebrarà a Portugal us explicarà com crear parets de pedra seca i com es pasturen els ramats. Podeu inscriure’s a partir d’aquest enllaç.
  • Eixarcolant – un altre model de menjar és possible. Del 19 al 30 d’octubre. El Col·lectiu Eixarcolant és un col·lectiu que vol transformar el model alimentari, reintroduint les plantes oblidades. Podeu inscriure’s en aquest camp de treball a partir d’aquest enllaç.

En el cas que vulgueu inscriure’s en algún d’aquests camps de treball, és recomenable llegir-se totes les condicions i els passos per fer les inscripcions correctament.

Comentaris

L'enllac d'aquest camp no és correcte, la informació descriu que és a Suissa i el link a Portugal, quin és el correcte?

gràcies

Hola Rosa. L'enllaç és correcte: https://workcamps.sci.ngo/icamps/ES-CAT/ca/camp-details/camp-14000.html El que no estava bé era el lloc. És Portugal i no Suïssa. Ja ho hem modificat. Gràcies

Afegeix un comentari nou