Tota la informació sobre camps de voluntariat, en una fira

 Font:
Font:

Tota la informació sobre camps de voluntariat, en una fira

Resum: 

Les entitats que organitzen viatges solidaris a l'estiu ja han començat a fer difusió i xerrades per donar-los a conèixer. Lafede.cat aplega totes les propostes a la fira d'entitats "Fes una volta i #Tornacanviada!".

Camps de solidaritat, rutes solidàries, camps de treball... són moltes les formes de viatjar al Sud en clau de solidaritat. Comença l'any i les organitzacions que ofereixen aquests viatges donen a conèixer la seva oferta per a l'estiu. Ara és el moment de decidir com i amb qui vols viatjar al Sud. És important aplegar tota la informació, conèixer bé les propostes de cada entitat i triar aquella que millor encaixi amb la teva formar de ser i de pensar.

Des de fa anys el Punt d'Informació de Lafede.cat centralitza i ofereix informació sobre aquest tema, per tal que en un únic lloc puguis trobar la informació que necessites. Enguany, a més, organitza la fira d'entitats Fes una volta i #TornaCanviada!, on participaran diverses organitzacions, amb propostes de voluntariat internacional per a 22 països.

La fira tindrà lloc dijous 22 de gener, a la seu de LaFede.cat (Carrer Tàpies 1-3. Barcelona). Hi participaran l'Assemblea de Cooperació per la Pau, Ajuda en Acció, InteRed, Servei Civil Internacional, Sed, Setem, i Vols. Així, les persones interessades en passar un estiu solidari s'estalviaran temps i gestions. Hi podran aconseguir informació, comparar-la i consultar amb les entitats els seus dubtes o preguntes.

Totes les organitzacions plantegen aquests viatges com oportunitats per a la formació i la sensibilització. Comencen a organitzar-los a principis d'any, per tal que hi hagi prou temps per informar-se, formar-se i preparar el viatge. Per tant, si vols viure aquesta experiència al juliol o agost, comença ara!

Si necessites més informació sobre la fira pots escriure a informacio[arrova]lafede.cat o trucar al 93 442 28 35.

Afegeix un comentari nou