Últim mes per presentar-se a la concessió d’ajuts per a projectes solidaris de la UPF

Fundació Autònoma Solidària
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Últim mes per presentar-se a la concessió d’ajuts per a projectes solidaris de la UPF

Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

La Universitat Pompeu Fabra ofereix 40.000 euros per a projectes empresos per membres de la comunitat universitària en l’àmbit de la solidaritat i la cooperació.

Des de l’any 2007, la UPF concedeix ajuts, 40.000 euros en total, per a projectes de cooperació i solidaritat que duguin a terme l’estudiantat, personal docent i investigador (PDI), personal d'administració i serveis (PAS) i membres del programa UPF Alumni.

Poden optar a aquesta convocatòria els projectes destinats a fomentar la cooperació universitària al desenvolupament, i la cooperació amb ONG’s o altres entitats (incloent-hi els projectes d'àmbit local). Les línies temàtiques s’han d’adequar a la “Transferència de coneixement o de tecnologia a països en vies de desenvolupament perquè puguin desplegar les seves pròpies capacitats de recerca, adaptació tecnològica, innovació i emprenedoria”, i “Accions que promoguin l'educació i/o que facilitin la formació de formadors en universitats o d'altres institucions educatives formals”.

A més, enguany s’afegeixen altres criteris seleccionadors: el CV en matèria de cooperació, de solidaritat o de voluntariat de la persona sol·licitant i d’altres persones de la comunitat universitària que participin activament en el projecte; el caràcter interuniversitari dels projectes en països en vies de desenvolupament; els projectes que siguin sostenibles en finalitzar l’ajut; els projectes que tinguin en compte la perspectiva de gènere; i les iniciatives relacionades amb la immigració i els refugiats.

L’avaluació dels projectes i la concessió econòmica la realitzaran persones en representació de l’estudiantat, del PAS i del PDI, càrrecs tècnics de l’àmbit de la cooperació, i responsables del rectorat i de la comunitat universitària.

Com presentar la sol·licitud?

Després de llegir les bases de la convocatòria, i descarregar i emplenar el formulari cal adreçar-se a la seu de la UPF Solidària i lliurar-la en format paper al Registre de la UPF (Plaça de la Mercè, 12, Barcelona). A més, cal enviar el formulari de la sol·licitud per correu electrònic a l’adreça upfsolidaria@upf.edu. La data màxima és el pròxim 31 de gener de 2017 a les 14 h.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou