Un youtuber coreà converteix un videojoc bèl·lic en una arma contra la fam

iWith.org
Autor/a: 
Júlia Bacardit
 Font: YouTube/The Great Library
Font: YouTube/The Great Library
 Font: YouTube/The Great Library
Font: YouTube/The Great Library
 Font: PUBG
Font: PUBG

Un youtuber coreà converteix un videojoc bèl·lic en una arma contra la fam

Autor/a: 
Júlia Bacardit
iWith.org

Resum: 

Un youtuber coreà converteix un dels videojocs més populars del món en un pretext per fer donacions a l'aplicació ShareTheMeal.

El Player Unknown’s Battlegrounds (PUBGS) té prop de 3 milions de jugadors que hi participen en línia arreu del món.

El PUBGS és un videojoc bèlic com tants altres ho són, però el famós Youtuber coreà The Great Library, també anomenat GL, l’ha convertit en tota una altra cosa: una manera de recaptar àpats per l’aplicació mòbil ShareTheMeal.

Quin és la meta de PUGBS?

És un joc per Windows i Xbox One en què 100 jugadors competeixen per sobreviure en un entorn hostil i de guerra; l’escenari són espais naturals i guanya el jugador que aconsegueix sobreviure a tots els altres.

A mesura que el joc avança els camps de batalla es fan més petits i la situació es complica fins al final, l’últim combat que et pot convertir en guanyador.

Què ha fet el Youtuber GL?

GL ha ideat una versió del PUBGS en acció en viu i l’ha rebatejat com a PlayerUnkown’sShareTheMeal. Les begudes energètiques i el menjar que els guerrers consumeixen per agafar forces en la versió original s’han convertit en galetes energètiques i paquets d’arròs que l’organització World Food Programme (WFP).

En comptes de lluitar, els jugadors d’aquesta versió del PUGB tenen l’objectiu d’aconseguir compartir un dels seus àpats per via de l’aplicació mòbil Share the Meal, que també és una iniciativa de l’organització World Food Program.

GL i els seus enemics tenen un objectiu comú: compartir un àpat amb algun nen que ho necessiti. Tot a un simple click que costa 0.50 euros, la suma de diners que es necessita per una ració alimentària d’un dia.

L'aplicació ShareTheMeal és gratuïta i té una finalitat difícil d'assolir però molt concreta: constuir un món on ningú passi mai gana.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou