Vols fer un camp de solidaritat aquest estiu?

Associació per a Joves Teb

Vols fer un camp de solidaritat aquest estiu?

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Setem Catalunya obre les inscripcions als camps de solidaritat 2017. Durant els propers mesos es faran sessions informatives a diferents ciutats i s'iniciarà el procés per seleccionar les persones participants.

Setem Catalunya engega la nova campanya de Camps de Solidaritat 2017. Ho fa amb un vídeo on els/les participants de l'edició anterior expliquen quines eren les seves pors abans d'inciar el viatge.

I és que marxar un mes a un país del Sud a conèixer la seva realitat pot generar certes inquietuds i dubtes. La majoria segurament s'esfumaran un cop estiguin allà, convivint amb les persones que participen a projectes socials i de comerç just que busquen l'apoderament de la ciutadania i reivindiquen la justícia social. Tot i així, cadascú tindrà les seves pròpies pors i la seva pròpia experiència. Per això, el lema de la campanya 2017 és #Hohasdeviure.

Durant els propers mesos hi ha programades sessions informatives per tot el territori català, amb l'objectiu d'explicar què significa participar a un camp de solidaritat i tots els detalls pràctics. La primera sessió informativa serà dijous 12 gener, a les 19.30 hores, a Lafede.cat (C/ Tàpies, 1-3, Barcelona).

Un cop s'assisteix a una sessió informativa es té l'opció d'omplir el formulari d'inscripció i fer una primera entrevista. Aquest serà el primer pas per tal de poder participar a un camp. Després es crearan els grups que viatjaran junst a una destinació i es realitzarà una formació prèvia al viatge. Els camps es desenvoluparan els mesos d'estiu, a 14 països diferents d'Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina.

Comentaris

Infirmació dels camps d treball

Hola Malaika. Entenc que ens demanes més informació sobre els camps? En aquesta web la trobaràs: http://www.setem.org/site/cat/camps

Salut!

Bona tarda,

Per certs motius no puc assistir a la reunió d'aquesta tarda. M'agradaria molt participar aquest estiu com a voluntària a l'extranger per tal d'oferir ajuda, i és per això que m'agradaria rebre una mica d'informació per veure quines series les activitats, les estades, etc.

Moltes gràcies!

Hola Júlia:

En aquest enllaç http://www.setem.org/site/cat/camps trobaràs tota la informació dels camps de solidaritat de Setem Catalunya. Si vols apuntar-t'hi sense assistir a la sessió informativa pots provar de contactar amb Setem i plantejar-los la teva situació. Els pots escriure a: camps@setem.org

Atentament,

Eneida Iturbe

Afegeix un comentari nou