Vols fer un voluntariat a l’International Committee Meeting?

iWith.org
Autor/a: 
Rubén Escobar
Polseres del voluntariat.
Polseres del voluntariat.
Logo del Servei Civil Internacional de Catalunya.
Logo del Servei Civil Internacional de Catalunya.
Trobada del Servei Civil Internacional de Catalunya.
Trobada del Servei Civil Internacional de Catalunya.

Vols fer un voluntariat a l’International Committee Meeting?

Autor/a: 
Rubén Escobar
iWith.org

Resum: 

El Servei Civil Internacional de Catalunya cerca persones voluntàries per donar suport a una de les trobades més importants de l’entitat.

L’International Commitee Meeting és l’organisme principal de presa de decisions del Servei Civil Internacional, una trobada que al desembre tindrà lloc a Catalunya. En aquest sentit, la branca catalana del SCI ha fet una crida per trobar voluntariat per donar suport en l’organització d’aquesta l’Assemblea Internacional , una de les trobades més importants de la seva xarxa que reuneix a membres de diferents països. En total, prop d’un centenar de persones de les més de 40 branques del Servei Civil Internacional repartides per tot el món es concentraran a la ciutat de Barcelona entre els dies 6 i 10 de desembre.

Entre les tasques que desenvoluparan les persones voluntàries, la majoria responen a necessitats d’organització i logística de l’esdeveniment. L’ajuda es necessitarà per exemple per preparar i donar suport a la logística dels desplaçaments i visites a Barcelona. A més, durant l’International Commitee Meeting hi haurà pauses per fer cafès que ajudaran a dinamitzar l’esdeveniment i crear espais de treball en xarxa. També serà necessari que la persona voluntària prepari els espais de networking entre els actes durant la trobada.

Puntualment es requerirà fer tasques de cures a infants en moments esporàdics. A banda d’això, una de les tasques requerides és col·laborar en la preparació d’alguna activitat fora del programa. En aquest sentit, el SCI de Catalunya recomana que els candidats i les candidates tinguin un nivell d’anglès elevat per poder comunicar-se amb la resta de l’equip. Una característica de tot voluntariat és la motivació, i en aquest cas, tenir ganes de participar en un projecte internacional és cabdal. A més, es recomana que el voluntariat tingui flexibilitat, empatia i capacitat per trobar-se amb persones d’arreu del món, amb diferents idees, pensaments, valors i comportaments.

A canvi, el voluntariat podrà conèixer el sistema internacional de voluntariat, aprendre amb persones d’arreu del món i guanyar experiència en organitzar i gestionar projectes de voluntariat internacional. El Servei Civil Internacional de Catalunya també ofereix allotjament, transport i manutenció per a les persones voluntàries. Totes les persones interessades poden escriure un e-mail a administracio@sci-cat.org.

Comentaris

Hola,soc un noi de 38 anys,trabajador social del Ajuntament de Barcelona en el servei d' attenció a imigrants,émigrants i refugiat (SAIER).

Vaig treballar con voluntari durant 5 anys amb un ONG francesa en Senegal ( per la educacio,l'alfabetització i el civisme) en el sur de Senegal,una zona amb una població de 4 paisos ( Senegal,Gambia,Guinea Bisao,Mali).A més del françé,catalá,castellá,inglés parlo també 6 llengues de Africa.

Magrada ser voluntari ajudar a la gent que esta en necesitat.

Gracies!

Rep cordial salut.

Afegeix un comentari nou