Recursos
Veure mésEl 27 d’abril de 2016 es va aprovar el Reglament (UE) 2016/679 sobre protecció de dades, que és de plena aplicació des del 25 de maig del 2018.
Notícies
Veure mésTot i la voluntat del tercer sector, continua sent una assignatura pendent per a les entitats mitjanes i petites.
Tal i com hem començat a veure en el recurs anterior, el Reglament Europeu 2016/679 introdueix diverses novetats en matèria de protecció de dades, les quals seguim analitzant a continuació.
Dins de la gestió diària d'una entitat, sovint ens trobem davant conflictes d'interessos en la presa de decisions dels membres de l'òrgan de govern.
El cens mostra aquelles organitzacions que impulsen activitats per promoure actituds positives vers la llengua o per incrementar-ne el coneixement i l’ús en la població en general o en col·lectius concrets.
L’avantprojecte considerarà treball a distància quan la jornada laboral a casa sigui d’un mínim del 30%.
La normativa ha estat aprovada definitivament pel Congrés dels Diputats, gairebé 15 anys després de la seva primera proposició.
La presidenta de l'associació Dret a Morir Dignament analitza les victòries aconseguides fins ara i els reptes futurs en relació amb aquesta normativa.
Comença el tràmit parlamentari perquè Catalunya tingui un marc jurídic que reconegui la feina essencial de les entitats socials.
Suport Tercer Sector i Xarxanet organitzen un nou webinar per explicar les normatives que afecten les organitzacions des d’una perspectiva de gènere.
El Comitè de les Regions, òrgan europeu representant dels ens regionals i locals, ha emès un dictamen amb recomanacions polítiques sobre turisme ecològic relacionades amb la mobilitat.
Entrevistem al responsable de relacions institucionals d'Amnistia Internacional Catalunya per conèixer la seva visió sobre el reconeixement del dret de les treballadores sexuals a formar un sindicat
Aquest portal, impulsat per diferents entitats, com Lafede.cat, vol presentar projectes que treballen en aquest àmbit per poder inspirar noves experiències de justícia global.
Les prestacions es mantenen fins al 30 de setembre del 2021 amb els mateixos imports i amb la limitació d'acomiadaments.
Després de la reforma del Codi Civil espanyol, la normativa catalana ha quedat desfasada, per això, entitats com Dincat demanen igualar-se i seguir les línies establertes anys enrere per l’ONU.
El tècnic de l’àrea d’Incidència de Lafede espera que l’últim estudi que ha publicat l’entitat serveixi perquè les administracions simplifiquin i unifiquin els formularis de les convocatòries de cara a l’any vinent.