Disponible el Codi de contractació pública a Catalunya

Suport Tercer Sector - Jurídic
Autor/a: 
Dani Gallart
El codi aborda conceptes com la protecció de dades, els contractes en els àmbits de defensa i la seguretat i el procediment administratiu. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
El codi aborda conceptes com la protecció de dades, els contractes en els àmbits de defensa i la seguretat i el procediment administratiu. Font: Unsplash.
El codi agrupa un total de 22 temes relacionats amb la contractació pública. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
El codi agrupa un total de 22 temes relacionats amb la contractació pública. Font: Unsplash.

Disponible el Codi de contractació pública a Catalunya

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector - Jurídic

Resum: 

Des del 6 de novembre, el Portal Jurídic de la Generalitat ha posat a disposició de tothom el Codi de contractació pública a Catalunya.

Aquest codi, elaborat en col·laboració amb el Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya i editat pel Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), agrupa en format digital tota la normativa sobre contractació pública vigent, tant europea com estatal i catalana, i les afectacions que han sofert, permanentment actualitzada.

El codi aborda un total de 22 temes relacionats amb la contractació pública, que van des de la Constitució i Estat d’autonomia de Catalunya fins a les normes generals i el pagament dels preus.

També tracta altres conceptes com la protecció de dades, els contractes en els àmbits de defensa i la seguretat i el procediment administratiu i règim jurídic del sector públic.

El document finalitza parlant de la modalitat, abast i procediment de control posterior, les taules d’avaluació i accés documental, els acords de govern i l’administració local.

El codi es pot trobar al Portal Jurídic de Catalunya organitzat per temes. Cada apartat compta amb els diferents enllaços a les ordres, lleis, reglaments, directives i decrets que agrupa.

Afegeix un comentari nou