Es convoca el 3er Premi de Recerca en Drets Humans

Es convoca el 3er Premi de Recerca en Drets Humans

Resum: 
l'Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans va iniciar el 2007 una convocatòria de premi que permet estimular la recerca sobre aquest tema. La primera i segona edicions van comptar amb un nivell de participació molt satisfactori. Ara, l'Oficina convoca el 3r Premi de Recerca en Drets Humans, amb l'objectiu de reforçar la recerca i la sensibilització de la societat catalana envers les llibertats fonamentals.
Aquest tasca es deriva de les gestions que d’'acord amb l'Estatut d'autonomia de Catalunya, té assignades el Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació. Aquest departament té a més a més com a objectius principals, el desenvolupament d'una política pública de foment dels drets humans i la dotació dels instruments necessaris per dur-la a terme.
L'objecte del Premi de Recerca en Drets Humans és premiar treballs de recerca originals i inèdits centrats en aspectes relatius a la fonamentació, protecció i promoció dels drets humans i de les llibertats fonamentals.
Les inscripcions es van poder fer fins el 15 de juliol de 2009, i el treball es pot presentar fins els 17 d’octubre de 2009.
Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou