II Marxa Festiva del Dia Internacional de les Persones Grans

Autor/a: 
Montse Agudo
 Font:
Font:
 Font:
Font:

II Marxa Festiva del Dia Internacional de les Persones Grans

Autor/a: 
Montse Agudo

Resum: 

El proper 5 d’octubre, en commemoració del Dia Internacional de les Persones Grans, nou entitats han volgut organitzar una marxa festiva per donar visibilitat a aquest col·lectiu.

La Marxa Festiva del Dia Internacional de les Persones Grans que es celebrarà el proper dia 5 d’octubre a la ciutat de Barcelona, l’organitzen ABD, Amics de la Gent Gran, Avismón, Col·legi de Pedagogs de Catalunya, Creu Roja, Fatec , La Federació Catalana de la UDP, Llars Compartides i Nou Horitzó, totes elles entitats que treballen amb el col·lectiu de gent gran.

El lema d’aquesta II edició de la Marxa Festiva del Dia Internacional de les Persones Grans és “Caminem junts amb les persones grans” .

Les entitats convocants, amb aquest acte, s’uneixen en un manifest comú on mostren la seva intenció de seguir treballant per afavorir la qualitat de vida de les persones grans i donar visibilitat a la seva situació amb la voluntat de sensibilitzar la societat respecte a la marginació que pateix el col·lectiu.

La marxa s’iniciarà a les 11h a la Plaça Joan Peregrí del Barri de Sants, lloc on també es faran tallers, actuacions, xocolatada i d’altres activitats lúdiques, totes amb la finalitat de donar reconeixement a les persones grans.

Aquest any, la Marxa Festiva del Dia Internacional de les Persones Grans comptarà també amb el suport de Transports Metropolitans de Barcelona, que posa a disposició de la organització un autobús descobert per a realitzar la Marxa.

La jornada festiva anirà acompanyada de l’actuació dels cantants Peret i Núria Feliu i també hi participaran la Banda i Majorets Triangle de Sants i els Gegants de Sants.

Afegeix un comentari nou