L’ICAB acorda crear la Secció de Dret Cooperatiu i de l’Economia Social

Suport Tercer Sector – Jurídic
Autor/a: 
Dani Gallart
La presidenta de la nova secció serà Emma Gumbert, diputada de la Junta de Govern Font: Font: Icab
La presidenta de la nova secció serà Emma Gumbert, diputada de la Junta de Govern. Font: ICAB.
Col·laborar en la formació dels companys/es que estiguin interessats/des en especialitzar-se és un dels objectius Font: Font: Unsplash
Un dels objectiu de la nova secció és crear un grup de debat. Font: Unsplash.

L’ICAB acorda crear la Secció de Dret Cooperatiu i de l’Economia Social

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector – Jurídic

Resum: 

Aquest nou departament servirà, entre d'altres, per crear un grup de debat i compartir experiències i dubtes de l'aplicació normativa.

Aquesta nova secció de Dret Cooperatiu i Economia Social del Col·legi d’Advocacia de Barcelona (ICAB), respon a l’interès de la societat per formes empresarials i relacionals. La secció tindrà en compte factors mediambientals i de preocupació per a la persona, entre d’altres, més enllà del benefici econòmic.

Els seus objectius principals seran:

Crear un grup de debat en què compartir les experiències i els dubtes que sorgeixin en aplicació de la normativa d'Economia Social.

Delimitar criteris que unifiquin l'actuació dels advocats/des i puguin facilitar el treball de les persones que desenvolupen la seva activitat en qualsevol de les àrees de l'Economia Social que resultin afectades.

Col·laborar en la formació dels companys/es que estiguin interessats/des en especialitzar-se en aquesta matèria i oferir pautes que permetin a les persones col·legiades de l'ICAB liderar aquest sector d'activitat.

Crear un fòrum transversal d'especialistes en què sorgeixin idees i iniciatives que potenciïn la imatge de l'advocat/da expert/a en Dret Cooperatiu i de l’Economia Social davant les institucions i ciutadans.

Facilitar a tots els advocats/des que no es trobin especialitzats en Dret Cooperatiu i de l’Economia Social eines de coneixement adequades en aquest àmbit.

La presidenta de la secció serà Emma Gumbert, diputada de la Junta de Govern i els i les vocals: Silvia Moncayo, Cristina Grau i Ignasi Blajot.

Així mateix, la Junta del Govern ha obert un termini que finalitzarà el 30 d’abril de 2019, perquè els col·legiats i col·legiades que ho desitgin es puguin incorporar a la nova Secció.

Afegeix un comentari nou