Barcelona acull el Gran concert per a les persones refugiades

Suport Tercer Sector – Jurídic
Autor/a: 
Júlia Hinojo
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Barcelona acull el Gran concert per a les persones refugiades

Autor/a: 
Júlia Hinojo
Suport Tercer Sector – Jurídic

Resum: 

Una cinquantena d’artistes actuaran l’11 de febrer al Palau Sant Jordi en el marc de la campanya ‘Casa nostra, casa vostra’.

Lluís Llach, Macaco, Manolo García, Sílvia Pérez Cruz i la Fura dels Baus són alguns dels artistes confirmats del Gran Concert per a les persones refugiades, que tindrà lloc al Palau Sant Jordi l’11 de febrer.

Està previst que els beneficis del concert es destinin a organitzacions dedicades a donar suport a persones refugiades. La resta d’artistes es confirmaran l’11 de gener. Ja es poden comprar les entrades, que valen de 15 a 60 euros.

L’organització del concert ha anunciat el 3 de gener que la Fura dels Baus serà el fil conductor del concert i que en la producció participarà el festival Primavera Sound en col·laboració amb Canet Rock i Clippers.

El concert s’emmarca en la campanya de mobilització ciutadana Casa nostra, casa vostra, que es va engegar el 29 de febrer. El manifest de la iniciativa, redactat per SOS Racisme Catalunya, Amnistia Internacional i les principals universitats catalanes, demana que Catalunya sigui terra d’acollida de les persones refugiades i que es defensi el dret a la lliure circulació de les persones. El text ja suma més de 30.000 firmes.

El Gran Concert serà el preludi de la manifestació que s’ha convocat per al 18 de febrer a favor de l’acollida de persones refugiades a Catalunya. Properament s'actualitzaran els detalls de la concentració.

Informacions relacionades:

La campanya “Casa nostra, casa vostra” reuneix unes 400 persones i centenars d’espelmes pel dia Internacional dels Drets Humans.

La societat civil clama per fer de Catalunya terra d’acollida.

Afegeix un comentari nou