VII Premi Aspàsia en defensa de l’equitat de gènere

Suport Tercer Sector – Jurídic
Autor/a: 
Dani Gallart
L’objectiu és valorar les persones que han treballat en defensa de l’apoderament de les dones. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
L’objectiu és valorar les persones que han treballat en defensa de l’apoderament de les dones. Font: Unsplash.
Estudiants de belles arts de la Universitat de Barcelona participaran en un concurs per dissenyar el guardó. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Estudiants de belles arts de la Universitat de Barcelona participaran en un concurs per dissenyar el guardó. Font: Unsplash.

VII Premi Aspàsia en defensa de l’equitat de gènere

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector – Jurídic

Resum: 

DDiPAS i l’Obsevatori del Tercer Sector convoquen el concurs per reconèixer i donar visibilitat a persones que treballen en el seu dia a dia per una societat més igualitària.

La xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social (DDiPAS) i l’Observatori del Tercer Sector organitzen la ‘VII edició del Premi Aspàsia’.

L’objectiu és valorar les persones que, mitjançant les seves iniciatives i accions, hagin afavorit l’equitat de gènere i hagin treballat en defensa de l’apoderament de les dones.

El premi reconeix el compromís i el treball realitzat des de la praxi, la reflexió i/o la recerca, i valorarà que l’actuació de la persona hagi tingut un impacte social rellevant.

Els criteris de valoració seran el compromís personal, la qualitat i la innovació de les iniciatives o accions realitzades en defensa de l’equitat de gènere i l’impacte social d’aquestes accions.

El jurat està format per un mínim de 7 persones vinculades al sector social, amb dues persones representants de l’Observatori i dues de DDiPAS.

A la darrera edició, es va reconèixer la trajectòria de Sílvia Aldavert. Aldavert va contribuir en l’apoderament de nenes i dones a través del seu treball vinculat al lideratge de projectes relatius a la defensa i promoció dels drets sexuals i reproductius.

El guardó va fer especial menció a la seva llarga i transversal lluita feminista en defensa dels drets més fonamentals de les dones.

En edicions anteriors, han estat guardonades Inma Sau el 2017, Marina Subirats el 2016, Fàtima Ahmed el 2015, Sara Berbel el 2014, Delícia Coronado amb menció especial el 2014 i Concepció Requena el 2013.

Un any més, estudiants de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona participaran en un concurs per tal de dissenyar i crear el guardó d’aquesta setena edició.

La presentació de candidatures es podrà fer fins el 18 d’abril a través del formulari d’inscripció.

Afegeix un comentari nou