Àmbit de la notícia
General

Una publicació sobre els reptes del Tercer Sector davant la crisi

  • Portada de la publicació "VI Foro del Tercer Sector: Los retos ante la crisis"

La Fundación Luis Vives, amb l'objectiu de promocionar eines de qualitat i utilitat per a la gestió de les ONG, publica diferents revistes i col·leccions. Dins la col·lecció Quaderns de Debat, al desembre de 2009 ha publicat “Los retos del Tercer Sector ante la crisis”.

Aquest quadern aborda una qüestió de màxima actualitat: la crisi econòmica i la manera en què afecta a les entitats socials. La crisi, el seu agreujament i la manca d'expectatives de superar-la de moment fan que les ONG d'acció social hagin de plantejar-se seriosament les conseqüències i implicacions que aquesta nova situació té per al conjunt de les entitats tant a curt com a mig termini.

Amb la participació de diversitat d'experts, el document analitza l'impacte de la crisi al Tercer Sector, visualitza els punts forts i febles del Tercer Sector i posa sobre la taula els reptes per sortir reforçat de la crisi.

En aquest enllaç us podeu descarregar el document en format pdf o, si us interessa tenir-lo en paper, en podeu sol·licitar una còpia.

Aquesta publicació recull les conclusions del VI Foro del Tercer Sector. En aquest enllaç trobareu àudios de les ponències realitzades pels experts al fòrum.

Comparteix i difon

Afegeix un nou comentari