Mèxic avui: violència i societat civil

 Font:
Dimarts, 31/05/2011

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i Nuestra Aparente Rendición organitzen la presentació del portal i una conferència amb testimonis que explicaran la situació actual de Màxic.

L'any 2010 van aparèixer a Mèxic els cossos de 72 immigrants que havien estat segrestats i assassinats per un narcotraficant. Una de les múltiples reaccions davant d'aquesta tragèdia va ser la creació del bloc Nuestra Aparente Rendición, concebut com un espai sobre la situació de violència creixent a Mèxic i una aposta per la pau.

Pocs mesos després el bloc ha esdevingut un referent en la societat civil mexicana i acull les opinions, experiències i reflexions de milers de persones afectades per la guerra. A més, també s'està convertint en una referència internacional que fins i tot ha estat convocada a dialogar amb Amnistia Internacional o l'UNESCO.

La conferència que es farà al CCCB comptarà amb la participació de testimonis que parlaran de la situació actual de Mèxic i de l'experiència de Nuestra Aparente Rendición.

L'entrada és gratuïta i l'aforament limitat.

Data: 

Dimarts 31 Maig

Hora: 

19:30

Correu electrònic de l'organitzador: 
cursos@cccb.org