El moviment Edcamp: una proposta d'aprenentatge entre iguals pel professorat

Debats d'Educació / Font: MACBA
Barcelona
Dijous, 06/10/2016

El 6 d'octubre s'obre una nova edició dels Debats d'Educació, centrats en l'aprenentatge entre iguals.

Debats d'Educació és un fòrum organitzat per la Fundació Jaume Bofill i la Universitat Oberta de Catalunya, amb la col·laboració del MACBA, que té per objectiu promoure el debat sobre temes d'actualitat i de fons que considerem claus en relació als reptes i problemes que ha d'afrontar l'educació en el context social, polític i econòmic que vivim.

Kristen Swanson, directora d'aprenentatge a Slack, fundadora i membre de la junta d’Edcamp, compartirà la seva visió sobre el desenvolupament professional en el camp educatiu i explicarà com crear una xarxa internacional d'educadors dedicats a l'aprenentatge professional participatiu impulsada per si mateixos, i a la vegada, com treballen per accelerar l’aprenentatge significatiu de l’alumnat.

El moviment Edcamp busca reunir professors per debatre sobre temes d’aprenentatge, on es compareixen experiències i coneixements entre tots i totes les participants

Aquest moviment educatiu vol ajudar als educadors i educadores de tot el món a descobrir nous mètodes d'aprenentatge i docència, per tal de recuperar la seva passió a l'aula i transmetre-la a l’alumnat.

L’acte serà moderarat per Josep M Mominó, professor dels Estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill.

La conferència és en anglès, i es compta amb el servei de traducció simultània al català. L’entrada lliure i aforament limitat. Al següent enllaç es pot realitzar la pre-inscripció.

També es podrà seguir la jornada en directe per streaming a través de la web de la Fundació Jaume Bofill i de la pàgina de Debats, per Twitter amb les etiquetes #debatseducacio o bé @UOCdirecte i @FundacioBofill.

Data: 

Dijous 06 oct

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Fundació Jaume Bofill