"Princesas" al cinefòrum antiracista a la fresca!

 Font:
Dimarts, 14/06/2011

Amb les sessions de cine-fòrum “Cinema x pensar, cine x compartir”, SOS Racisme Catalunya vol continuar creant espais per reflexionar i debatre per enfortir la lluita contra el racisme. Obert al públic en general de manera gratuïta, té l’objectiu d’obrir un espai de reflexió sobre la realitat multicultural de Catalunya i la nostra interacció amb ella.

“Princesas”, pel·lícula amb la que Fernando León de Aranoa va guanyar 3 premis Goya, ens narra la història de dues noies que treballen a la prostitució i com la rivalitat inicial es converteix en companyerisme i amistat per superar la dura realitat.

El film també ens mostra com afecta el factor orígen en la relació entre les noies i amb la resta de prostitutes. I ens permet veure la triple discriminació que pateix una de les protagonistes: per dona, per prostituta i per immigrant.

SOS Racisme organitza una sessió de cinema al mes, a diferents espais de Barcelona. Les darreres edicions s’han celebrat al Raval, el Carmel i Horta. Ara volen aprofitar el bon temps per gaudir del cinema a la fresca, per aquest motiu s'endarrereix l'horari habitual de la sessió fins les 22h i les projeccions seran a la terrassa de la seu de SOS Racisme.

Data: 

Dimarts 14 juny

Hora: 

22:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@sosracisme.org