Xerrada: La qualitat de l'aire, un gran problema de salut pública

Xerrada sobre la qualitat de l'aire a Barcelona  a càrrec de la Plataforma  per la Qualitat de l'Aire (imatge: qualitatdel'aire.org)
Barcelona
Divendres, 25/11/2016

Divendres 25 de novembre, xerrada a càrrec de la Plataforma per la Qualitat de l'Aire sobre la problemàtica de la contaminació de l'aire a Barcelona, com a problema de salut pública.

A Barcelona, segons l'Organització Mundial de la Salut, respirem un aire perjudicial per a la vida de les persones. Sistemàticament es superem els nivells legals. Es tracta del principal problema ambiental que patim a la ciutat i provoca nombroses malalties respiratòries, cardiovasculars, neurològiques i també càncer. A l'Àrea Metropolitana de Barcelona es podrien evitar 3.500 morts prematures anuals si es complissin els límits establerts per l'OMS.

Com afecta la nostra salut? Quins són els principals focus de contaminació? Què s'està fent? Quines són les actuacions que estan donant resultats a altres ciutats europees?

De tot això s'en parlarà el proper 25 de novembre a les 21.30 hores amb María Garcia, de la Plataforma per la Qualitat de l'Aire, en un acte organitzat per l'Associació de Veïns i Veïnes de Can Fargues, a Barcelona.

.

Data: 

Divendres 25 nov

Hora: 

21:30

Organitzador: 
Associació de Veïns i Veïnes de Can Fargues
Correu electrònic de l'organitzador: 
qualitat.aire@gmail.com