logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 4 de desembre de 2013 - Num. 41 Butlletins anteriors
Imatge de l'acte inaugural del IV Congrés del Tercer Sector Social Font: El debat
El govern es compromet a mantenir la despesa social en un 71% del pressupost 5 coses sobre l'economia social que podem aprendre del Québec

Diferents membres del govern i del parlament de Catalunya han assistit a la conferència inaugural del IV Congrés del Tercer Sector Social. Francesc Homs, conseller de la presidència de la Generalitat de Catalunya, ha assegurat que el govern mantindrà la despesa social en un 71%.

Al Québec, amb 7,8 milions d'habitants, hi ha 7.000 organitzacions d'economia social que generen 150.000 llocs de treball. Al 4t Congrés del Tercer Sector Social hem descobert algunes de les claus que ho fan possible.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions a la producció editorial en català i en occità i a l'edició de partitures de professionals de la composició musical de Catalunya

El Departament de Cultura, mitjançant l'Institut Català de les Empreses Culturals, obre convocatòria de subvencions per a la producció editorial en català i en occità, i per a l'edició de partitures de professionals de la composició musical de Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Institut Català de les Empreses Culturals
Termini: 20/11/2013 - 10/12/2013

Més informació

punt vermell Ajuts per a projectes d'investigació operacionals rellevants a la ciència de l'eliminació de la malària i la seva eradicació

Alianza Científica para la Erradicación de la Malaria (MESA) convoca aquests ajuts per donar suport a la investigació operacional, per tal d'impedir la propagació o la reintroducció de la malària en zones específiques amb àrees veïnes on persisteix la transmissió.

Convocant: Alianza Científica para la Erradicación de la Malaria (MESA)
Termini: 11/11/2013 - 11/12/2013

Més informació

punt vermell Premis d’Arts Visuals Art Jove 2013

L'Agència Catalana de la Joventut obre una nova edició dels Premis d'Arts Visuals Art Jove 2013, amb l'objectiu de facilitar el desenvolupament de projectes d’arts visuals entre les persones joves, relacionats amb la creació, la investigació, l’edició, l’educació i la intervenció.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Agència Catalana de la Joventut
Termini: 13/11/2013 - 12/12/2013

Més informació

punt vermell Beques Tutorial Art Jove 2013

L'Agència Catalana de la Joventut obre la convocatòria per a les Beques Tutorial Art Jove 2013.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Agència Catalana de la Joventut
Termini: 13/11/2013 - 12/12/2013

Més informació

punt vermell Premis Fundetec 2013

La Fundación para el Desarrollo Infotecnológico de Empresas y Sociedad (FUNDETEC) convoca els seus premis anuals amb l'objectiu de reconèixer aquelles iniciatives que afavoreixin l'augment de l'ús de les noves tecnologies i propiciïn un ús avançat o intel·ligent de les mateixes.

Convocant: Fundación para el Desarrollo Infotecnológico de Empresas y Sociedad (FUNDETEC)
Termini: 29/10/2013 - 13/12/2013

Més informació

punt vermell Subvencions de l'ImPic a entitats i associacions de Balaguer

L'Institut Municipal de Progrès i Cultura (IMPIC) obre convocatòria de subvencions o ajuts econòmics a associacions o entitats de Balaguer per la realització, promoció i difusió de projectes i/o activitats culturals.

Convocant: Institut Municipal de progrès i Cultura (IMPIC)
Termini: 09/11/2013 - 13/12/2013

Més informació

punt vermell Ajudes pel projecte "Solución Integral para la Gestión y Justificación de proyectos y convenios del Sector Cooperación Internacional para el Desarrollo"

El Ministerio de Industria, Energia y Turismo ha aprovat les bases reguladores per otorgar ajuts en espècies per organitzacions de cooperació (ONGDs) per millorar la seva base tecnològica.

Convocant: Ministerio de Industria, Energia y Turismo
Termini: 05/11/2013 - 17/12/2013

Més informació

punt vermell Convocatòria de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro per a projectes de Solidaritat i Cooperació

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro obre convocatòria de subvencions per a projectes de solidaritat i cooperació internacional al desenvolupament, per a organitzacions no lucratives amb seu o delegació permanent a Catalunya i amb socis actius al municipi.

Convocant: Ajuntament de Castell-Platja d'Aro
Termini: 20/11/2013 - 19/12/2013

Més informació

punt vermell XI edició Premi Miquel Casals Colldecarrera

La Fundació Congrés de Cultura Catalana, convoca l'11a edició d'aquest premi d'investigació en l'àmbit de dret privat escrit en català.

Convocant: Fundació Congrés de Cultura Catalana
Termini: 25/11/2013 - 08/01/2014

Més informació

punt vermell III edició del Concurs de Fotografia "Luz contra el Racismo"

SOS Racismo Madrid convoca la tercera edició d'aquest concurs de fotografia, la temàtica del qual es vincula als següents temes: interculturalitat, convivència, immigració, igualtat de drets i lluita contra el racisme i la xenofòbia.

Convocant: SOS Racismo Madrid
Termini: 11/11/2013 - 10/01/2014

Més informació

punt vermell Subvencions a les entitats del municipi de Vilafant

L'Ajuntament de Vilafant valora molt positivament la tasca de participació i de dinamització cultural i social de les entitats, clubs i associacions vilafantenques, per aquest motiu, obre convocatòria de subvencions econòmiques.

Convocant: Ajuntament de Vilafant
Termini: 18/11/2013 - 15/01/2014

Més informació

punt vermell Programa Empleaverde 2014 de la Fundació Biodiversidad

La Fundació Biodiversidad obre convocatòria per a presentar projectes al Programa Empleaverde destinats a la promoció i creació d'ocupació i empreses vinculades al medi ambient.

Convocant: Fundació Biodiversitat
Termini: 27/11/2013 - 20/01/2014

Més informació

punt vermell 2a edició dels Premis d’Acció Social Mercè Bañeras i Maria Figueras

La Fundació Plataforma Educativa torna a obrir els premis d’Acció Social Mercè Bañeras i Maria Figueras amb l'objectiu de reconèixer la tasca d'aquelles entitats, persones, serveis i projectes socials que han contribuït clarament a la millora de la qualitat de vida de les persones que viuen a Catalunya.

Convocant: Plataforma Educativa
Termini: 17/09/2013 - 31/01/2014

Més informació

punt vermell Beques de Recerca 2014 del Patronat Francesc Eiximenis

El Patronat Francesc Eiximenis convoca una nova edició de les seves Beques. Dues beques als dos millors projectes de recerca en l’àmbit de les humanitats o les ciències socials, i en el camp de les ciències de la vida, de la terra o del medi.

Convocant: Diputació de Girona. Patronat Francesc Eiximenis
Termini: 03/02/2014 - 31/03/2014

Més informació

punt vermell Premis Llanterna Digital 2014

Oberta la convocatòria de la vuitena edició dels Premis Llanterna Digital, de creació i foment audiovisual en català i occità.

Convocant: Coordiandora de Serveis Lingüístics de Lleida
Termini: 04/11/2013 - 31/03/2014

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
10 anys xarxanet.org Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
reinserció social Font:
Més ajuts per a les entitats de l’àmbit penitenciari

Es preveu pel proper 2014 una subvenció destinada per a les entitats del tercer sector social que treballen dins  l’àmbit penitenciari.

Acte de lliurament dels Premis Ateneus 2012 Font:
Premis Ateneus 2013: 51 candidatures i 15 guanyadors

Tot preparat per la vint-i-quatrena edició dels Premis Ateneus 2013 que la Federació d’Ateneus lliurarà el dia 16 de desembre a les 18.00h al Parlament de Catalunya.

Plantem per la Marató Font:
Plantem per la Marató

L'Associació d'Amics del Jardí Botànic se suma a les més de 1.000 activitats organitzades en motiu de la Marató de TV3 i proposa una plantada per la solidaritat i un taller hortícola per malalts d'Alzheimer.

Imatges: Ufeed Font:
Iniciativa: combatre la fam al món amb una aplicació per a mòbil

S'engega una iniciativa per fer microdonacions a petites i mitjanes ONG de països en desenvolupament que treballen per combatre la fam i la pobresa a les seves comunitats.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb
Kiwop

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.