logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 2 d'abril de 2014 - Num. 57 Butlletins anteriors
El Director General de Cultura Popular, Associacionisme i Accions Culturals, Lluís Puig Font: Imatge d'una de les darreres edicions de Deslimita'm Font:
S’amplien les despeses imputables en les noves línies d’ajuts en cultura popular La trobada de teatre Deslimita’m per a joves en risc d’exclusió social cerca finançament

La Generalitat de Catalunya ha publicat la convocatòria per a la concessió d'ajuts en matèria cultural per a l'any 2014. En total, es convoquen 8 línies de subvencions en l'àmbit de la cultura popular.

La Fundació La Roda promou una campanya de captació de finançament per fer realitat la trobada en la que els protagonistes són joves en risc d’exclusió social.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions a festivals, cicles o temporades de música d'alt interès cultural

L'Institut Català de les Empreses Culturals obre convocatòria de subvencions a festivals, cicles o temporades de música d'alt interès cultural.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Institut Català de les Empreses Culturals
Termini: 25/03/2014 - 15/04/2014

Més informació

punt vermell Subvencions per a les associacions de consumidors i usuaris

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat obre convocatòria de subvencions destinades a promoure l'associacionisme de consum i a la realització d'activitats d'informació, defensa i protecció dels drets dels consumidors.

Convocant: Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició
Termini: 01/04/2014 - 17/04/2014

Més informació

punt vermell Subvencions de l'Ajuntament de Caldes de Montbui en l'àmbit, cultural, esportiu, juvenil, educatiu i participació ciutadana

L'Ajuntament de Caldes de Montbui obre convocatòria de subvencions en l'àmbit, cultural, esportiu, juvenil, educatiu i participació ciutadana.

Convocant: Ajuntament de Caldes de Montbui
Termini: 14/03/2014 - 17/04/2014

Més informació

punt vermell Subvencions de l'Ajuntament de Folgueroles a entitats municipals

L'Ajuntament de Folgueroles obre convocatòria de subvencions municipals destinades a fomentar les activitats educatives, assistencials, culturals, recreatives i esportives que facin les entitats radicades al municipi.

Convocant: Ajuntament de Folgueroles
Termini: 20/03/2014 - 19/04/2014

Més informació

punt vermell Subvencions a Accions de Cooperació per al Desenvolupament per a la realització de projectes d'innovació per al desenvolupament

L'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID) subvenciona projectes d'innovació per al desenvolupament, la finalitat dels quals sigui la promoció d'un model de desenvolupament humà sostenible, equitatiu i respectuós amb els drets humans, la igualtat de gènere i el medi ambient, basat en el coneixement, l'increment de la productivitat, la competitivitat i la cohesió social.

Convocant: Ministeri d'Afers Exteriors i de Cooperació. Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID)
Termini: 21/03/2014 - 19/04/2014

Més informació

punt vermell Subvencions a les entitats de Sant Hipòlit de Voltregà en matèria d'activitats educatives, assistencials, culturals, recreatives i esportives

L'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà obre convocatòria de subvencions per a entitats sense finalitat de lucre i amb residència al municipi, amb la finalitat de fomentar les activitats associatives en els diferents àmbits de les regidories de la Corporació.

Convocant: Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà
Termini: 21/03/2014 - 21/04/2014

Més informació

punt vermell Subvencions del Consell Comarcal d'Osona per a projectes de cooperació al desenvolupament i solidaritat

El Consell Comarcal d'Osona obre convocatòria de subvencions per a projectes de cooperació al desenvolupament i solidaritat per entitats sense finalitat de lucre amb seu a la comarca d’Osona.

Convocant: Consell Comarcal d'Osona
Termini: 25/03/2014 - 25/04/2014

Més informació

punt vermell Subvencions a les associacions de venedors dels mercats municipals de Barcelona per la seva participació en activitats dels eixos comercials

L'Ajuntament de Barcelona, mitjançant l'Institut Municipal de Mercats, obra convocatòria de subvencions destinades a totes les Associacions de Venedors dels mercats municipals de la ciutat de Barcelona.

Convocant: Ajuntament de Barcelona. Institut Municipal de Mercats
Termini: 25/03/2014 - 25/04/2014

Més informació

punt vermell Ajuts per a projectes de cooperació al desenvolupament

El Consell General de Col·legis Oficials de farmacèutics d'Espanya convoca subvencions per al foment de la cooperació en el desenvolupament, sobretot en entitats de l'àmbit farmacèutic.

Convocant: Consell General de Col·legis Oficials de farmacèutics d'Espanya
Termini: 24/03/2014 - 26/04/2014

Més informació

punt vermell Subvencions per a les activitats de les formacions musicals estables de Catalunya

L'Institut Català de les Empreses Culturals obre convocatòria de subvencions per tal de donar suport a les activitats de les formacions musicals de Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Institut Català de les Empreses Culturals
Termini: 25/03/2014 - 29/04/2014

Més informació

punt vermell Subvencions de la Diputació de Girona per al foment de produccions editorials

La Diputació de Girona obre convocatòria de subvencions per al foment de les produccions editorials d’interès local i/o supramunicipal en l’àmbit de les comarques gironines.

Convocant: Diputació de Girona
Termini: 25/03/2014 - 30/04/2014

Més informació

punt vermell Subvencions a Tona per activitats educatives, esportives, culturals i de foment del comerç, consum i turisme

L'Ajuntament de Tona obre convocatòria de subvencions destinades a finançar activitats educatives, culturals, esportives i de foment del comerç, consum i turisme.

Convocant: Ajuntament de Tona
Termini: 01/04/2014 - 30/04/2014

Més informació

punt vermell Subvencions de l'Ajuntament de Tarragona per a projectes d'entitats en l'àmbit de la Discapacitat

L'Ajuntament de Tarragona obre convocatòria de subvencions adreçades a entitats d’iniciativa social sense afany de lucre que realitzin o desenvolupin activitats i projectes socials relacionats amb la promoció de la igualtat i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Convocant: Ajuntament de Tarragona
Termini: 19/03/2014 - 30/04/2014

Més informació

punt vermell Ajuts de la Fundació Solidaridad Carrefour

La Fundació Solidaridad Carrefour engega la dotzena edició d ela seva "Convocatòria d'Ajuts", una iniciativa dirigida a ONG que treballin a favor de la infància desafavorida a l'estat espanyol.

Convocant: Fundació Solidaridad Carrefour
Termini: 24/03/2014 - 30/04/2014

Més informació

punt vermell XII convocatòria premis Pfizer sobre Compromís social

La Fundació Pfizer organitza la XII edició dels Premis Pfizer amb l'objectiu de reconèixer a aquelles organitzacions que treballen en l'àmbit social i que focalitzen la seva actuació en el foment d'hàbits de vida saludables.

Convocant: Fundació Pfizer
Termini: 24/03/2014 - 14/05/2014

Més informació

punt vermell Subvencions de l'Ajuntament de Viladecans a entitats municipals

L'Ajuntament de Viladecans obre convocatòria de subvencions per a la realització d’activitats en matèria de cultura i comunitat, educació, esports, gent gran, igualtat de gènere, joventut, patrimoni cultural, serveis socials i ajuda mútua, solidaritat i cooperació.

Convocant: Ajuntament de Viladecans
Termini: 17/03/2014 - 23/05/2014

Més informació

punt vermell 2a edició dels Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona convoca la segona edició dels Premis Emprèn de les comarques tarragonines, amb l'objectiu de reforçar el foment de l'esperit emprenedor, l'estímul de la presa de mesures que contribueixin a l'aparició de noves iniciatives i el reconeixement a la consolidació empresarial.

Convocant: Diputació de Tarragona
Termini: 24/03/2014 - 30/05/2014

Més informació

punt vermell XV Premi de Recerca del Museu Marítim de Barcelona "Josep Ricart i Giralt"

El Consorci de les Drassanes Reials i el Museu Marítim de Barcelona convoquen la quinzena edició del Premi de Recerca "Josep Ricart i Giralt", amb l'objectiu d'estimular projectes d'investigació en el camp de les ciències socials relacionades amb el patrimoni i la cultura marítimes en l'àmbit de les terres de parla catalana.

Convocant: Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona, conjuntament amb Institut Ramon Muntaner i Fundació Privada dels Centres d'Estudis de Parla Catalana
Termini: 02/04/2014 - 25/06/2014

Més informació

punt vermell Ajuts a entitats. Setè Objectiu de Desenvolupament del Mil·lenni 2014: Garantir la Sostenibilitat del Medi Ambient

CajaMar Caja Rural convoca aquests ajuts amb la finalitat de donar suport a les entitats sense ànim de lucre que vulguin desenvolupar programes de treball a països en vies de desenvolupament, l'eix central dels quals sigui garantir la sostenibilitat del medi ambient.

Convocant: CajaMar Caja Rural
Termini: 15/03/2014 - 30/06/2014

Més informació

punt vermell Premi Daniel Carasso 2015

La Fondation de France i la Fundació Delegació de la Fondation de France a Espanya, en nom de la Fondation Daniel et Nina Carasso, obren convocatòria del premi d'investigació.

Convocant: Fondation de France i Fundació Delegació de la Fondation de France a Espanya
Termini: 01/04/2014 - 30/06/2014

Més informació

punt vermell Premi Participa a l'Escola 2014

El Departament de Governació i Relacions Institucionals, mitjançant el Programa d’Innovació i Qualitat Democràtica, ha obert una nova edició del Premi Participa a l’Escola, l’objecte del qual és premiar les experiències de participació o de foment dels valors democràtics a l’escola.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Governació i Relacions Institucionals
Termini: 01/04/2014 - 31/07/2014

Més informació

punt vermell IX edició del Premi Ana Bonomi-Talita

La Fundació Talita convoca el IX Premi Ana Bonomi-Talita que s'atorga per a promoure la investigació, el desenvolupament i la implantació de programes que contribueixin a la millora qualitativa de l'educació a la persona diversa en els diferents àmbits del seu desenvolupament personal.

Convocant: Fundació Talita
Termini: 26/03/2014 - 30/09/2014

Més informació

punt vermell XIII Premi d'Investigació Jurídica sobre persones amb discapacitat, gent gran, immigració, infància, refugiats o altres grups sense protecció

La Fundació Aequitas convoca la tretzena edició del Premi d'Investigació Jurídica sobre persones amb discapacitat, gent gran, immigració, infància, refugiats o altres grups sense protecció.

Convocant: Fundació Aequitas
Termini: 03/02/2014 - 01/10/2014

Més informació

punt vermell Subvencions per a l'assistència i la participació en fires, festivals i mercats internacionals

L'Institut Català de les Empreses Culturals obre convocatòria de subvencions per a l'assistència i la participació en fires, festivals i mercats internacionals, així com en trobades de xarxes internacionals en l'àmbit de les arts en viu (arts escèniques i música), del sector editorial, del videojoc i multimèdia i galeries d’art.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Institut Català de les Empreses Culturals
Termini: 26/03/2014 - 30/10/2014

Més informació

punt vermell Subvencions de l'Institut Ramon Llull per a presentacions fora del domini lingüístic de llargmetratges, curtmetratges i documentals produïts a Catalunya

L'Institut Ramon Llull obre convocatòria de subvencions per portar a terme presentacions de llargmetratges, curtmetratges i documentals produïts a Catalunya, en el marc de festivals i/o mostres, cerimònies de lliurament de premis i estrenes fora del domini lingüístic del català.

Convocant: Institut Ramon Llull
Termini: 25/03/2014 - 15/11/2014

Més informació

punt vermell XV Convocatòria d'ajuts econòmics de la Fundació Ordesa

La Fundació Ordesa convoca una nova edició del concurs amb la finalitat d'atorgar ajuts que suposin una millora directa i immediata de la qualitat de vida, salut i nutrició de la població infantil sense recursos i/o afectada pel subdesenolupament sòcioeconòmic.

Convocant: Fundació Ordesa
Termini: 01/05/2017 - 15/06/2017

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Hi han apps per ajudar a rebre donatius Font:
8 app's per aconseguir donatius

Actualment hi han app's que ajuden les entitats a rebre donatius. Altres aplicacions permeten fins i tot gestionar tot el procés.

Imatge famílies. Font: web Gencat Font:
Editada una nova guia d'ajudes per a les famílies

El passat 12 de març el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat va actualitzar la nova Guia d’Ajudes Socials per a les Famílies 2014.

Els menuts del Pla de l'Estany, un projecte solidari Font:
Els menuts del Pla de l'Estany, un projecte solidari

Un grup de professionals de l’empresa MultiSignes de Banyoles ha engegat una campanya de finançament per a fer possible l'edició de Menuts del Pla de l'Estany, un llibre accessible per a tothom.

Basket Case Font:
Encistella amb gràcia i sigues solidari

Els Lluïsos de Gràcia participen en el programa Joves Solidaris del Barça amb una jornada esportiva per a tots els nens i nenes del barri.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb
Kiwop

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.